• Facebook
  • Instagram
  • Kiinnostaako sinua työ kotimaisen perunan parissa? Hae meille!
  • Suomi Suomi Suomi fi
  • Svenska Svenska Ruotsi sv
  • English English Englanti en
  • Suomi
  • Svenska
  • English
JEPO
  • Etusivu
  • Ajankohtaista
    • Ladattavat materiaalit
  • Tuotteet
  • Vastuullisuus
  • Reseptit
  • Yhteystiedot
  • Hae
  • Menu Menu
Kaikki/Arkisto/Artikkelit/Tiedotteet
14.4.2025

Perunasalaatti moneen makuun

21.2.2025

Jepuan Peruna investoi historiansa suurimpaan hankkeeseen

20.1.2025

Perunaviikon reseptivinkit

22.11.2024

Kustannustehokkuutta kypsästä perunasta – 4 hyötyä

19.8.2024

JEPOn perunauutuudessa maistuu Italia

13.4.2024

Työtä perunasadon eteen

13.4.2024

Simppeliä kesäruokaa perunasta

27.2.2024

Perunasta potkua suosittuun kulhoruokaan

19.1.2024

Perunaviikon vinkit 2024

11.9.2023

JEPOlta uusia kypsiä ja maustettuja perunatuotteita

9.3.2023

JEPO lanseeraa maustettuja kypsiä tuotteita

3.2.2023

Perunaviikon vinkit

26.1.2023

Säästä energiaa kypsillä perunatuotteilla

5.12.2022

Iloa kohtuullisesta sadosta ja huolta kustannusten noususta

19.9.2022

Uusi arki yrityskaupan jälkeen

15.9.2022

Jepuan Peltopäivä keräsi perunan ammattilaiset yhteen

20.4.2022

Viljelijäomisteisuus luo vakaan pohjan JEPOn toiminnalle

2.3.2022

JEPOlta lahjoitus Ukrainan hyväksi

4.2.2022

Ruokaperunan varastomäärä on alhainen

25.11.2021

JEPO 45 vuotta – matka Suomen syödyimmäksi perunaksi

16.11.2021

Uusia nimityksiä JEPOlla

11.11.2021

Perunan varastotilanne on poikkeuksellisen alhainen

28.9.2021

Syksyn uutuustuotteet

15.9.2021

Hallitse hävikkiä kätevillä keinoilla

25.8.2021

Jepualla vietettiin Peltopäivää

25.8.2021

Suomalaisen ruoan päivää juhlitaan 4.9.2021

16.8.2021

JEPOlle on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti

21.6.2021

Raikasta salaattia ja dipattavaa perunaa kesään

21.6.2021

Uutuus JEPO pesty nappulaperuna

11.6.2021

Uusia kypsiä tuotteita JEPO tuoteperheeseen

2.3.2022

JEPOlta lahjoitus Ukrainan hyväksi

14.4.2025

Perunasalaatti moneen makuun

21.2.2025

Jepuan Peruna investoi historiansa suurimpaan hankkeeseen

20.1.2025

Perunaviikon reseptivinkit

22.11.2024

Kustannustehokkuutta kypsästä perunasta – 4 hyötyä

19.8.2024

JEPOn perunauutuudessa maistuu Italia

13.4.2024

Työtä perunasadon eteen

13.4.2024

Simppeliä kesäruokaa perunasta

27.2.2024

Perunasta potkua suosittuun kulhoruokaan

19.1.2024

Perunaviikon vinkit 2024

11.9.2023

JEPOlta uusia kypsiä ja maustettuja perunatuotteita

9.3.2023

JEPO lanseeraa maustettuja kypsiä tuotteita

3.2.2023

Perunaviikon vinkit

26.1.2023

Säästä energiaa kypsillä perunatuotteilla

5.12.2022

Iloa kohtuullisesta sadosta ja huolta kustannusten noususta

19.9.2022

Uusi arki yrityskaupan jälkeen

15.9.2022

Jepuan Peltopäivä keräsi perunan ammattilaiset yhteen

20.4.2022

Viljelijäomisteisuus luo vakaan pohjan JEPOn toiminnalle

4.2.2022

Ruokaperunan varastomäärä on alhainen

25.11.2021

JEPO 45 vuotta – matka Suomen syödyimmäksi perunaksi

16.11.2021

Uusia nimityksiä JEPOlla

11.11.2021

Perunan varastotilanne on poikkeuksellisen alhainen

28.9.2021

Syksyn uutuustuotteet

15.9.2021

Hallitse hävikkiä kätevillä keinoilla

25.8.2021

Jepualla vietettiin Peltopäivää

25.8.2021

Suomalaisen ruoan päivää juhlitaan 4.9.2021

21.6.2021

Raikasta salaattia ja dipattavaa perunaa kesään

21.6.2021

Uutuus JEPO pesty nappulaperuna

11.6.2021

Uusia kypsiä tuotteita JEPO tuoteperheeseen

24.5.2021

JEPO perunan käyttäminen edistää ruokapalvelujen hiilipäästöjen vähentämistavoitteita

23.4.2021

Rennon trendikkäät perunareseptit vappuun

16.8.2021

JEPOlle on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti

24.5.2021

JEPO perunan käyttäminen edistää ruokapalvelujen hiilipäästöjen vähentämistavoitteita

17.6.2020

JEPO on mukana #peruna365 -kampanjassa

15.3.2020

Näin varaudumme koronavirustilanteeseen

10.3.2020

Hyvä lajiketuntemus takaa laadukkaat tuotteet

8.3.2020

Uusia nimityksiä JEPOn tuotantolaitoksissa

6.3.2020

JEPON raakaperunoiden tuotanto on keskitetty Huittisten tuotantolaitokseen

5.10.2018

Jepuan Peruna ottaa biokaasun käyttöön

6.5.2016

JEPO ostaa perunanjalostuslaitoksen Etelä-Suomesta

  • Ladattavat materiaalit
  • Ajankohtaista
  • Ladattavat materiaalit
  • Ota yhteyttä
  • Tietosuojaseloste
  • Yhteystiedot ja henkilökunta
  • Tilaa uutiskirjeemme

© Copyright - JEPO 2022
Scroll to top
JEPO
Hallinnoi suostumusta
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Toiminnalliset Aina aktiivinen
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Asetukset
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tilastot
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Markkinointi
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.
Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse {vendor_count} toimittajia Lue lisää näistä tarkoituksista
Näytä asetukset
{title} {title} {title}