Säästä energiaa kypsillä perunatuotteilla

Energian kulutus puhuttaa tänä talvena myös ammattikeittiöitä. Yksi tehokas tapa säästää energiaa, on käyttää ruoanvalmistuksessa valmiiksi kypsennettyjä tuotteita. Kun listalla on perunaruokia, JEPOn biokaasulla kypsennetyt perunatuotteet ovat energiatehokas vaihtoehto.

Tarjoamme monenlaisia valmiiksi kypsennettyjä perunatuotteita palaperunoista annosperunoihin, jotka on valmistettu Sous Vide –menetelmällä ilman lisäaineita. Kypsät palaperunat sopivat hyvin lisäkkeisiin ja ruokaisiin salaatteihin. Kypsästä annosperunasta valmistat nopeasti vaikka suosittuja Hasselbackan perunoita! Kypsä muusiperuna sopii puolestaan itse muusin lisäksi myös keittoihin, laatikoihin tai perunaisiin jälkiruokiin. Tutustu esimerkkiresepteihimme täällä.

JEPOn kypsät perunatuotteet on kypsennetty biokaasun voimalla, jota puolestaan tuotetaan muun muassa meidän toiminnan sivutuotteena syntyvästä solunesteestä. Hellävarainen kypsennys matalassa lämpötilassa vesihauteessa säilyttää perunan tärkeät ravintoaineet ja vitamiinit, hyvän maun, rakenteet sekä aromit.

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme täällä

P.S. Kun käytät ruoanvalmistuksessa kypsiä perunatuotteitamme, säästyy energian lisäksi muuten myös työvaiheita! Kypsennyksen lisäksi aikaa voi säästyä muihin hommiin myös perunan kuorimisesta tai paloittelusta.

© Copyright - JEPO 2022