Terveelliset, värikkäät ja ruokaisat kulhoruoat ovat nousseet nopeasti kuluttajien suosioon. Myös ammattikeittiön näkökulmasta katsottuna kulhoruoat tarjoavat useita etuja.
Ensinnäkin kulhoruoat ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Kulhoruoka soveltuu myös erilaisiin ruokavalioihin, joten kulhojen kautta ravintola voi helposti huomioida erilaisten asiakkaiden tarpeita. Kulhoruokien valmistamisessa voi lisäksi hyödyntää erilaisia ainesosia, mikä auttaa hallitsemaan ruokahävikkiä. Idea on yksinkertainen. Annos kootaan nimensä mukaisesti kauniiseen kulhoon, joten ruoan annoskoko on selkeä ja se on helppo hinnoitella. Kun annoksen pakkaa kertakäyttöiseen astiaan, asiakkaan on helppo poimia se mukaansa päivän rientoihin. Värikkäistä ja tuoreista aineksista syntyy usein myös visuaalisesti houkutteleva annos, josta kannattaa napata kuva ravintolan someen. Ehkä asiakkaatkin innostava kuvaamaan annosta, jolloin ravintola saa entistä enemmän näkyvyyttä.
Näin kokoat perunaisen kulhoruoan
- Valitse kulhon pohjalle salaattia.
- Lisää päälle JEPOn kypsää, maustettua perunaa, joka tuo kulhoon ruokaisuutta ja makua.
- Lisää kulhoon proteiinin lähde kuten lihaa, kalaa, kanaa, tofua, papuja tai kikherneitä.
- Lisää myös tuoreita kasviksia, kuten tomaattia, kurkkua tai paprikaa.
- Voit tuoda lisämakua maustetuilla kasviksilla, kuten pikkelöidyllä kukkakaalilla tai marinoidulla sipulilla.
- Ravintolan oma kastike ja ripaus siemensekoitusta kruunaavat kulhon.
JEPO Kypsä Salvia-Voin makuinen peruna 3 kg
EAN pss 3 kg 6416438130204
EAN ME ltk 5×3 kg 6416438130228
JEPO Kypsä Chipotle peruna 3 kg
EAN pss 3 kg 6416438130303
EAN ME ltk 5×3 kg 6416438130310
JEPO Kypsä yrttimaustettu peruna 3 kg
EAN pss 3 kg 6416438130105
EAN ME ltk 5×3 kg 6416438130112