Broiler-perunavuoka

Broiler-perunavuoka

Ei vielä arvioita
Raaka-ainelaskuri 18 annosta a' 300 gr

Astia

  • 1/1 GN 65 mm

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä perunakuutio 10 mm  (3 kg=1 pss)
  • 1,000 kg Broilerin  br paistiliha kypsä 4411 Saarioinen
  • 0,300 kg Purjosipuli pakaste
  • 0,300 kg Paprikakuutio tuore tai pakaste
  • 0,020 kg Suola
  • 0,005 kg Curry
  • 0,008 kg Yrttisekoitus
  • 0,008 kg Valkosipulijauhe tai -rouhe
  • 0,700 kg Ruokakerma tai kasvirasvasekoite
  • 0,050 kg Kanafondi 
  • 0,100 kg Juustoraaste

Työohje
 

  • Laita perunakuutiot, broilerit ja purjot voideltuun GN-vuokaan.
  • Sekoita mausteet ruokakerman joukkoon
  • Lisää kerma-mausteseos vuokaan ja sekoita kaikki ainekset tasaisesti sekaisin.
  • Lisää paprikakuutiot ja juustoraaste päällimmäiseksi vuuan pinnalle.
  • Paisto:yhdistelmäpaisto  150 astetta 45 min.

Vinkki

Vinkki: Voit lisätä mukaan myös muita kasviksia esim. maissia
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa