JEPO – more than 40 years for Finnish potato

We manufacture pre-cooked and raw peeled potato products for professional food services

IN SOCIAL MEDIA

JEPOn 45-vuotisjuhlan kunniaksi olemme esitelleet vuoden aikana henkilöstöämme. Tänään on vuorossa myyntipäällikkömme Annamari Nummi:
***
Marraskuussa tulee täyteen 13 JEPO-vuotta. Olen ollut alalla yli 25 vuotta. 
Kollegani Teemun kanssa työtehtäviimme kuuluvat asiakaskontaktien hoito, uusasiakashankinta, tuote-esittelyjen ja -koulutuksien pito, tarjousten ja hinnastojen tekoa, reseptiikan tekoa, messutyöskentelyä yms. Osallistun myös tuotekehitykseen ja tuotetietojen ylläpitoon. 

Työssäni parasta ovat työtehtävien vaihtelevuus ja monipuolisuus ja tietenkin mukavat asiakkaat ja työkaverit. Palkitsevinta on yhdessä asiakkaan kanssa etsiä ratkaisut hänen toimintansa kehittämiseen ja tehdä asiakas tyytyväiseksi. 

Perunaruokasuosikki on ensimmäiset uudet perunat tillin ja voin kera, ne maistuvat aina hyviltä. Silloin suosikkilajike on Annabelle. Parina kesänä olen itse kasvattanut värillisiä perunoita kuten tummanviolettia Violet Queenia ja punaista Mulberry Beautya. Näistä valmistuu todella hyvät uunissa paahdetut perunat tuoreilla yrteillä maustettuna.

Olen ylpeä meidän viljelijöistämme, jotka ovat jaksaneet viljellä Suomessa perunaa ja uskoneet kotimaiseen perunaan jo monta sukupolvea vaikka se ei aina ole helppoa ja toimeentulo on haastavaa. Se on monipuolinen, terveellinen ja maukas raaka-aine, jolla saa edullisesti ja herkullisesti täytettyä vatsan ja tehtyä erilaisia ruokia. Peruna on oikeaa lähiruokaa, jolla on pieni hiilijalanjälki.

JEPOn 45-vuotisjuhlan kunniaksi olemme esitelleet vuoden aikana henkilöstöämme. Tänään on vuorossa myyntipäällikkömme Annamari Nummi:
***
Marraskuussa tulee täyteen 13 JEPO-vuotta. Olen ollut alalla yli 25 vuotta.
Kollegani Teemun kanssa työtehtäviimme kuuluvat asiakaskontaktien hoito, uusasiakashankinta, tuote-esittelyjen ja -koulutuksien pito, tarjousten ja hinnastojen tekoa, reseptiikan tekoa, messutyöskentelyä yms. Osallistun myös tuotekehitykseen ja tuotetietojen ylläpitoon.

Työssäni parasta ovat työtehtävien vaihtelevuus ja monipuolisuus ja tietenkin mukavat asiakkaat ja työkaverit. Palkitsevinta on yhdessä asiakkaan kanssa etsiä ratkaisut hänen toimintansa kehittämiseen ja tehdä asiakas tyytyväiseksi.

Perunaruokasuosikki on ensimmäiset uudet perunat tillin ja voin kera, ne maistuvat aina hyviltä. Silloin suosikkilajike on Annabelle. Parina kesänä olen itse kasvattanut värillisiä perunoita kuten tummanviolettia Violet Queenia ja punaista Mulberry Beautya. Näistä valmistuu todella hyvät uunissa paahdetut perunat tuoreilla yrteillä maustettuna.

Olen ylpeä meidän viljelijöistämme, jotka ovat jaksaneet viljellä Suomessa perunaa ja uskoneet kotimaiseen perunaan jo monta sukupolvea vaikka se ei aina ole helppoa ja toimeentulo on haastavaa. Se on monipuolinen, terveellinen ja maukas raaka-aine, jolla saa edullisesti ja herkullisesti täytettyä vatsan ja tehtyä erilaisia ruokia. Peruna on oikeaa lähiruokaa, jolla on pieni hiilijalanjälki.
...

Uusin uutiskirjeemme on ilmestynyt. Uutiskirjeen pääset lukemaan tästä linkistä: https://uutiskirje.jepo.fi/archive/show/1075308 

Kirjeen lopussa on tilauslomake, josta voit tilata kuukausittain ilmestyvän kirjeen suoraan sähköpostiisi.

#jepoperuna #jepo45vuotta

Uusin uutiskirjeemme on ilmestynyt. Uutiskirjeen pääset lukemaan tästä linkistä: https://uutiskirje.jepo.fi/archive/show/1075308

Kirjeen lopussa on tilauslomake, josta voit tilata kuukausittain ilmestyvän kirjeen suoraan sähköpostiisi.

#jepoperuna #jepo45vuotta
...

Johnny Jungar, 34, on aloittanut operatiivisena varastoesimiehenä JEPOn Jepuan tuotantolaitoksella. Jungar asuu Jepualla ja on työskennellyt JEPOlla myös aiemmin.

– On ollut hieno aloittaa monipuolisessa työssä ja mukavassa työyhteisössä.  On myös ollut hauska palata takaisin työpaikkaan, jossa aikoinaan “aloitin” työt, kertoo Jungar. 

Onnea Johnnylle uuteen työhön!

#jepoperuna #jepo45vuotta

Johnny Jungar, 34, on aloittanut operatiivisena varastoesimiehenä JEPOn Jepuan tuotantolaitoksella. Jungar asuu Jepualla ja on työskennellyt JEPOlla myös aiemmin.

– On ollut hieno aloittaa monipuolisessa työssä ja mukavassa työyhteisössä. On myös ollut hauska palata takaisin työpaikkaan, jossa aikoinaan “aloitin” työt, kertoo Jungar.

Onnea Johnnylle uuteen työhön!

#jepoperuna #jepo45vuotta
...

Terveiset Lakeus Kokkaa -messuilta ja kiitos kaikille messuivieraille. JEPO tuoteperheen uutuustuotteisiin voit tutustua myös alla olevista linkeistä:
Raa'at uutuudet: 
https://www.jepo.fi/artikkelit/syksyn-uutuustuotteet/
Kypsät uutuudet: 
https://www.jepo.fi/artikkelit/jepon-kypsat-uutuudet/

#jepoperuna

Terveiset Lakeus Kokkaa -messuilta ja kiitos kaikille messuivieraille. JEPO tuoteperheen uutuustuotteisiin voit tutustua myös alla olevista linkeistä:
Raa'at uutuudet:
https://www.jepo.fi/artikkelit/syksyn-uutuustuotteet/
Kypsät uutuudet:
https://www.jepo.fi/artikkelit/jepon-kypsat-uutuudet/

#jepoperuna
...

Olemme mukana tiistaina 9.11. Seinäjoella pidettävillä Lakeus Kokkaa -ammattimessuilla. Tervetuloa osastollemme tutustumaan herkullisiin JEPO uutuustuotteisiin. Nähdään messuilla!

Olemme mukana tiistaina 9.11. Seinäjoella pidettävillä Lakeus Kokkaa -ammattimessuilla. Tervetuloa osastollemme tutustumaan herkullisiin JEPO uutuustuotteisiin. Nähdään messuilla! ...

© Copyright - JEPO 2020