JEPO – more than 40 years for Finnish potato

We manufacture pre-cooked and raw peeled potato products for professional food services

IN SOCIAL MEDIA

Terveiset Kespro-messuilta Turun messukeskuksesta! Tänään ollaan täällä ja ensi viikolla matkataan pohjoiseen. Keskiviikkona 28. syyskuuta olemme Kespro-messuilla Oulussa ja torstaina 29. syyskuuta Rovaniemellä. Nähdään! 

#jepoperuna #peruna #kespro

Terveiset Kespro-messuilta Turun messukeskuksesta! Tänään ollaan täällä ja ensi viikolla matkataan pohjoiseen. Keskiviikkona 28. syyskuuta olemme Kespro-messuilla Oulussa ja torstaina 29. syyskuuta Rovaniemellä. Nähdään!

#jepoperuna #peruna #kespro
...

Biokaasulla kypsennetty. 🍀

Hyödynnämme kypsien perunatuotteiden valmistuksessa Jepuan biokaasulaitoksen tuottamaa energiaa. Jepuan biokaasulaitos on uraa uurtava projekti, sillä se on alusta asti hyödyntänyt maatalouden sivuvirtoja. Biokaasulaitoksessa energiaa syntyy mm. meidän valmistusprosessissa syntyvästä solunesteestä. Kiertotaloutta parhaimmillaan, vai mitä?

#jepoperuna #peruna #hyvääsuomesta #kiertotalous #vastuullisuus

Biokaasulla kypsennetty. 🍀

Hyödynnämme kypsien perunatuotteiden valmistuksessa Jepuan biokaasulaitoksen tuottamaa energiaa. Jepuan biokaasulaitos on uraa uurtava projekti, sillä se on alusta asti hyödyntänyt maatalouden sivuvirtoja. Biokaasulaitoksessa energiaa syntyy mm. meidän valmistusprosessissa syntyvästä solunesteestä. Kiertotaloutta parhaimmillaan, vai mitä?

#jepoperuna #peruna #hyvääsuomesta #kiertotalous #vastuullisuus
...

Tänäkin syksynä meillä on messuilla mukana evästä Jepualta. 😀 Messukiertuettamme tähdittää kypsä kuorellinen palaperuna, joka on saanut rinnalleen yrttikastikkeen.

PAAHDETUT KUORELLISET PALAPERUNAT YRTTIKASTIKKEELLA 
20 annosta à 150 g

RAAKA-AINEET
3,000 kg JEPO Kypsä kuorellinen palaperuna
0,030 kg Rypsiöljy
0,025 kg Rucola, tuore
0,025 kg Basilica, tuore
0,008 kg Valkosipuli
0,020 kg Sitruunamehu
0,100 kg Oliiviöljy Extra Virgin
0,005 kg Suola

TYÖOHJE
Pyörittele perunat rypsiöljyllä, laita uunipellille ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Paahda kuivapaistolla uunissa noin 15 min 200 asteessa.
Valmista kastike, mittaa ainekset kulhoon. Voit käyttää basilican varsineen. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi. Anna maustua hetki kylmiössä.
Mausta paahdetut perunat yrttikastikkeella.

#jepoperuna #peruna #hyvääsuomesta #ravintolaala

Tänäkin syksynä meillä on messuilla mukana evästä Jepualta. 😀 Messukiertuettamme tähdittää kypsä kuorellinen palaperuna, joka on saanut rinnalleen yrttikastikkeen.

PAAHDETUT KUORELLISET PALAPERUNAT YRTTIKASTIKKEELLA
20 annosta à 150 g

RAAKA-AINEET
3,000 kg JEPO Kypsä kuorellinen palaperuna
0,030 kg Rypsiöljy
0,025 kg Rucola, tuore
0,025 kg Basilica, tuore
0,008 kg Valkosipuli
0,020 kg Sitruunamehu
0,100 kg Oliiviöljy Extra Virgin
0,005 kg Suola

TYÖOHJE
Pyörittele perunat rypsiöljyllä, laita uunipellille ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Paahda kuivapaistolla uunissa noin 15 min 200 asteessa.
Valmista kastike, mittaa ainekset kulhoon. Voit käyttää basilican varsineen. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi. Anna maustua hetki kylmiössä.
Mausta paahdetut perunat yrttikastikkeella.

#jepoperuna #peruna #hyvääsuomesta #ravintolaala
...

Uusi laatupäällikkömme esittäytyy! 
Elokuun puolivälissä Minna Allonen aloitti laatupäällikön tehtävissä täällä meillä Jepualla. Minna on elintarvikealan rautainen ammattilainen 20 vuoden kokemuksella. Minna odottaa innolla, että pääsee omalta osaltaan kehittämään JEPOn tuotteita entistä laadukkaammiksi ja turvallisimmiksi. Minnan tyypillinen työpäivä pitää sisällään mm. ympäristön ja työtapojen tarkkailua sekä elintarvikealan uutisten seuraamista. Vapaa-ajallaan Minna pyöräilee, lukee, kokkailee ja viettää aikaa kahden lapsenlapsensa kanssa. Peruna on muuten kulkenut mukana Minnan elämässä jo pienestä pitäen, sillä hän istui usein oman isänsä kyydissä, kun tämä kuljetti perunaa Evijärven perunajauhotehtaalle. Ympyrä on sulkeutunut.

#jepoperuna #peruna #töissä #hyvääsuomesta

Uusi laatupäällikkömme esittäytyy!
Elokuun puolivälissä Minna Allonen aloitti laatupäällikön tehtävissä täällä meillä Jepualla. Minna on elintarvikealan rautainen ammattilainen 20 vuoden kokemuksella. Minna odottaa innolla, että pääsee omalta osaltaan kehittämään JEPOn tuotteita entistä laadukkaammiksi ja turvallisimmiksi. Minnan tyypillinen työpäivä pitää sisällään mm. ympäristön ja työtapojen tarkkailua sekä elintarvikealan uutisten seuraamista. Vapaa-ajallaan Minna pyöräilee, lukee, kokkailee ja viettää aikaa kahden lapsenlapsensa kanssa. Peruna on muuten kulkenut mukana Minnan elämässä jo pienestä pitäen, sillä hän istui usein oman isänsä kyydissä, kun tämä kuljetti perunaa Evijärven perunajauhotehtaalle. Ympyrä on sulkeutunut.

#jepoperuna #peruna #töissä #hyvääsuomesta
...

Seuraavat viisi viikkoa meidän pihalla ajetaan perunarallia. ☀️ Ennen kuin traktori pääsee kaartamaan pihaan ja trukki purkamaan kuormaa, perunalasti punnitaan. Seuraavaksi jokaisen lastin laatu tarkastetaan laboratoriossamme. Tarkan analysoinnin jälkeen perunat pääsevät tuotantoon ja suomalaisiin pöytiin. 

#jepoperuna #peruna #hyvääsuomesta

Seuraavat viisi viikkoa meidän pihalla ajetaan perunarallia. ☀️ Ennen kuin traktori pääsee kaartamaan pihaan ja trukki purkamaan kuormaa, perunalasti punnitaan. Seuraavaksi jokaisen lastin laatu tarkastetaan laboratoriossamme. Tarkan analysoinnin jälkeen perunat pääsevät tuotantoon ja suomalaisiin pöytiin.

#jepoperuna #peruna #hyvääsuomesta
...

© Copyright - JEPO 2020