Appelsiinikanaa Chipotleperunalla

 

Appelsiinikanaa Chipotleperunalla

Gluteeniton, Maidoton
Ei vielä arvioita
Raaka-ainelaskuri 20 annosta a' 400 gr

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä Chipotle peruna
  • 1,000 kg kookoskerma
  • 0,400 kg punainen paprika
  • 3,000 kg kanan paistileike (maustamaton)
  • 0,250 kg rypsiöljy
  • 0,015 kg appelsiinin kuoriraaste
  • 0,250 kg appelsiinimehu, puristettu
  • 0,100 kg hunaja
  • 0,025 kg valkosipuli
  • 0,010 kg mustapippurirouhe
  • 0,025 kg suola
  • 0,010 kg lehtipersilja
  • 0,010 kg timjami
  • 0,250 kg appelsiini

Työohje
 

  • Pese appelsiini hyvin ja raasta kuori. Halkaise ja purista mehu.Hienonna tuoreet lehtipersilja ja timjami.
  • Valmista marinadi kanalle; sekoita öljyyn appelsiinimehu ja kuoriraaste, hunaja, valkosipulimurska, mustapippuri, suola ja yrtit.
  • Marinoi kanan paistileikkeet ja anna maustua vähintään 4 tuntia kylmiössä.
  • Laita vuokaan Chipotle perunat, paprikakuutiot sekä kookoskerma.
  • Ota väri pintaan kanan paistileikkeille kuumalla pannulla ja lisää vuokaan perunoiden päälle.
  • Kuori appelsiini ja viipaloi kanan paistileikkeiden väliin.
  • Paista uunissa kiertoilma 180 astetta noin 30 minuuttia, kunnes pinta kauniin ruskea ja kana kypsää.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa