Appelsiinikanaa Chipotleperunalla
Appelsiinikanaa Chipotleperunalla
Raaka-aineet
- 3,000 kg JEPO kypsä Chipotle peruna
- 1,000 kg kookoskerma
- 0,400 kg punainen paprika
- 3,000 kg kanan paistileike (maustamaton)
- 0,250 kg rypsiöljy
- 0,015 kg appelsiinin kuoriraaste
- 0,250 kg appelsiinimehu, puristettu
- 0,100 kg hunaja
- 0,025 kg valkosipuli
- 0,010 kg mustapippurirouhe
- 0,025 kg suola
- 0,010 kg lehtipersilja
- 0,010 kg timjami
- 0,250 kg appelsiini
Työohje
- Pese appelsiini hyvin ja raasta kuori. Halkaise ja purista mehu.Hienonna tuoreet lehtipersilja ja timjami.
- Valmista marinadi kanalle; sekoita öljyyn appelsiinimehu ja kuoriraaste, hunaja, valkosipulimurska, mustapippuri, suola ja yrtit.
- Marinoi kanan paistileikkeet ja anna maustua vähintään 4 tuntia kylmiössä.
- Laita vuokaan Chipotle perunat, paprikakuutiot sekä kookoskerma.
- Ota väri pintaan kanan paistileikkeille kuumalla pannulla ja lisää vuokaan perunoiden päälle.
- Kuori appelsiini ja viipaloi kanan paistileikkeiden väliin.
- Paista uunissa kiertoilma 180 astetta noin 30 minuuttia, kunnes pinta kauniin ruskea ja kana kypsää.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!