JEPO – mer än 40 år för den inhemska potatisen

JEPO är grundat och ägs av potatisodlarna

I SOCIALA MEDIA

Valtakunnallista perunaviikkoa vietetään viikolla 7 (14.2. – 20.2.2022). Teemaviikon suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa. Tarjoa viikon kunniaksi herkulliset perunaruoat ja lisäkkeet trendikkäästi erilaisissa muodoissaan. Katso ideat https://www.jepo.fi/perunaviikon-vinkit/
#jepoperuna #perunaviikko

Valtakunnallista perunaviikkoa vietetään viikolla 7 (14.2. – 20.2.2022). Teemaviikon suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa. Tarjoa viikon kunniaksi herkulliset perunaruoat ja lisäkkeet trendikkäästi erilaisissa muodoissaan. Katso ideat https://www.jepo.fi/perunaviikon-vinkit/
#jepoperuna #perunaviikko
...

Olemme kuluneen vuoden aikana juhlistaneet JEPOn 45-vuotista taivalta. Mutta miten kaikki alkoi? Lue sivuiltamme tarina matkastamme Suomen syödyimmäksi perunaksi.
https://www.jepo.fi/artikkelit/jepon-tarina-45-vuotta/
#jepoperuna #peruna #jepo45vuotta

Olemme kuluneen vuoden aikana juhlistaneet JEPOn 45-vuotista taivalta. Mutta miten kaikki alkoi? Lue sivuiltamme tarina matkastamme Suomen syödyimmäksi perunaksi.
https://www.jepo.fi/artikkelit/jepon-tarina-45-vuotta/
#jepoperuna #peruna #jepo45vuotta
...

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta! ...

JEPOn 45-vuotisjuhlan kunniaksi olemme esitelleet vuoden aikana henkilöstöämme. Nyt vuorossa on toimitusjohtajamme Markus Jussila.
***
Olen ollut JEPOlla vuodesta 2016 alkaen. Tehtävässäni pääpaino on yhtiön kokonaisvastuussa, kaupallisessa vastuussa ja hallitus- sekä sidosryhmätyössä. Toimitusjohtajan tehtävien hoitamiseen vaikuttaa merkittävästi yhtiön koko ja muu organisaatio. JEPO yhtiönä ei ole pieni eikä suuri, vaan siitä väliltä, joten pyrin delegoimaan vastuuta ja sitä kautta tukea henkilökuntaa kehittymään omassa työssään. 
JEPO yhtiönä on viljelijäomisteinen ja pitkäjänteinen yhteys yhtiön ja viljelyn välillä tekee meistä omanlaisensa. Tässä työssä huomaa, että koko ketjun menestyminen on tärkeää. Perunan kanssa työskentely tuo paljon vaihtelevuutta ja myös ongelmanratkaisua. Alan tilanne itsessäänkin on tällä hetkellä melko haasteellinen, joten koen, että tehtävä on tärkeä. 
Vapaa-ajalla yritän liikkua eri tavoin, koska huomasin kauan sitten sen vaikutuksen hyvinvointiin. Sen lisäksi minua kiinnostavat siviili-ilmailu, maantieto sekä 60/70-luvun musiikki. 
Perunaruoista suosikkejani ovat uudet perunat kesällä tai talvella hyvin maustetut lohkoperunat tai valkosipuliperunat. Kaiken kaikkiaan olen aina pitänyt perunasta ja siitä saa tehtyä monia hyviä ruokia.
#jepoperuna #jepo45vuotta

JEPOn 45-vuotisjuhlan kunniaksi olemme esitelleet vuoden aikana henkilöstöämme. Nyt vuorossa on toimitusjohtajamme Markus Jussila.
***
Olen ollut JEPOlla vuodesta 2016 alkaen. Tehtävässäni pääpaino on yhtiön kokonaisvastuussa, kaupallisessa vastuussa ja hallitus- sekä sidosryhmätyössä. Toimitusjohtajan tehtävien hoitamiseen vaikuttaa merkittävästi yhtiön koko ja muu organisaatio. JEPO yhtiönä ei ole pieni eikä suuri, vaan siitä väliltä, joten pyrin delegoimaan vastuuta ja sitä kautta tukea henkilökuntaa kehittymään omassa työssään.
JEPO yhtiönä on viljelijäomisteinen ja pitkäjänteinen yhteys yhtiön ja viljelyn välillä tekee meistä omanlaisensa. Tässä työssä huomaa, että koko ketjun menestyminen on tärkeää. Perunan kanssa työskentely tuo paljon vaihtelevuutta ja myös ongelmanratkaisua. Alan tilanne itsessäänkin on tällä hetkellä melko haasteellinen, joten koen, että tehtävä on tärkeä.
Vapaa-ajalla yritän liikkua eri tavoin, koska huomasin kauan sitten sen vaikutuksen hyvinvointiin. Sen lisäksi minua kiinnostavat siviili-ilmailu, maantieto sekä 60/70-luvun musiikki.
Perunaruoista suosikkejani ovat uudet perunat kesällä tai talvella hyvin maustetut lohkoperunat tai valkosipuliperunat. Kaiken kaikkiaan olen aina pitänyt perunasta ja siitä saa tehtyä monia hyviä ruokia.
#jepoperuna #jepo45vuotta
...

JEPOn 45-vuotisjuhlan kunniaksi olemme esitelleet vuoden aikana henkilöstöämme. Tänään on vuorossa myyntipäällikkömme Annamari Nummi:
***
Marraskuussa tulee täyteen 13 JEPO-vuotta. Olen ollut alalla yli 25 vuotta. 
Kollegani Teemun kanssa työtehtäviimme kuuluvat asiakaskontaktien hoito, uusasiakashankinta, tuote-esittelyjen ja -koulutuksien pito, tarjousten ja hinnastojen tekoa, reseptiikan tekoa, messutyöskentelyä yms. Osallistun myös tuotekehitykseen ja tuotetietojen ylläpitoon. 

Työssäni parasta ovat työtehtävien vaihtelevuus ja monipuolisuus ja tietenkin mukavat asiakkaat ja työkaverit. Palkitsevinta on yhdessä asiakkaan kanssa etsiä ratkaisut hänen toimintansa kehittämiseen ja tehdä asiakas tyytyväiseksi. 

Perunaruokasuosikki on ensimmäiset uudet perunat tillin ja voin kera, ne maistuvat aina hyviltä. Silloin suosikkilajike on Annabelle. Parina kesänä olen itse kasvattanut värillisiä perunoita kuten tummanviolettia Violet Queenia ja punaista Mulberry Beautya. Näistä valmistuu todella hyvät uunissa paahdetut perunat tuoreilla yrteillä maustettuna.

Olen ylpeä meidän viljelijöistämme, jotka ovat jaksaneet viljellä Suomessa perunaa ja uskoneet kotimaiseen perunaan jo monta sukupolvea vaikka se ei aina ole helppoa ja toimeentulo on haastavaa. Se on monipuolinen, terveellinen ja maukas raaka-aine, jolla saa edullisesti ja herkullisesti täytettyä vatsan ja tehtyä erilaisia ruokia. Peruna on oikeaa lähiruokaa, jolla on pieni hiilijalanjälki.

JEPOn 45-vuotisjuhlan kunniaksi olemme esitelleet vuoden aikana henkilöstöämme. Tänään on vuorossa myyntipäällikkömme Annamari Nummi:
***
Marraskuussa tulee täyteen 13 JEPO-vuotta. Olen ollut alalla yli 25 vuotta.
Kollegani Teemun kanssa työtehtäviimme kuuluvat asiakaskontaktien hoito, uusasiakashankinta, tuote-esittelyjen ja -koulutuksien pito, tarjousten ja hinnastojen tekoa, reseptiikan tekoa, messutyöskentelyä yms. Osallistun myös tuotekehitykseen ja tuotetietojen ylläpitoon.

Työssäni parasta ovat työtehtävien vaihtelevuus ja monipuolisuus ja tietenkin mukavat asiakkaat ja työkaverit. Palkitsevinta on yhdessä asiakkaan kanssa etsiä ratkaisut hänen toimintansa kehittämiseen ja tehdä asiakas tyytyväiseksi.

Perunaruokasuosikki on ensimmäiset uudet perunat tillin ja voin kera, ne maistuvat aina hyviltä. Silloin suosikkilajike on Annabelle. Parina kesänä olen itse kasvattanut värillisiä perunoita kuten tummanviolettia Violet Queenia ja punaista Mulberry Beautya. Näistä valmistuu todella hyvät uunissa paahdetut perunat tuoreilla yrteillä maustettuna.

Olen ylpeä meidän viljelijöistämme, jotka ovat jaksaneet viljellä Suomessa perunaa ja uskoneet kotimaiseen perunaan jo monta sukupolvea vaikka se ei aina ole helppoa ja toimeentulo on haastavaa. Se on monipuolinen, terveellinen ja maukas raaka-aine, jolla saa edullisesti ja herkullisesti täytettyä vatsan ja tehtyä erilaisia ruokia. Peruna on oikeaa lähiruokaa, jolla on pieni hiilijalanjälki.
...

© Copyright - JEPO 2022