JEPO – mer än 40 år för den inhemska potatisen

JEPO är grundat och ägs av potatisodlarna

I SOCIALA MEDIA

Oletko jo kokeillut herkullisia röstiperunoita? Röstit ovat mainio annosruokien lisäke ja täytettynä suussasulavia alkupaloja tai pikkusuolaisia. Täytä oman maun mukaan mehevällä kala-, liha- tai kasvistäytteellä tai syksyisellä sienisalaatilla.

Oletko jo kokeillut herkullisia röstiperunoita? Röstit ovat mainio annosruokien lisäke ja täytettynä suussasulavia alkupaloja tai pikkusuolaisia. Täytä oman maun mukaan mehevällä kala-, liha- tai kasvistäytteellä tai syksyisellä sienisalaatilla. ...

Syksyn sienisato on parhaimmillaan, joten siitä kannattaa nauttia täysin siemauksin. JEPO Kypsästä perunaviipaleesta valmistuu nopeasti herkullinen sieni-perunaterriini, joka tarjoillaan pikkelöidyn punasipulin ja salviavoin kera. Tarjoile sellaisenaan lämpimänä tai jäähdytä sekä leikkaa annospaloiksi. Terriini sopii mainiosti myös cocktailpaloiksi esimerkiksi mädillä koristeltuna. #jepoperuna

Syksyn sienisato on parhaimmillaan, joten siitä kannattaa nauttia täysin siemauksin. JEPO Kypsästä perunaviipaleesta valmistuu nopeasti herkullinen sieni-perunaterriini, joka tarjoillaan pikkelöidyn punasipulin ja salviavoin kera. Tarjoile sellaisenaan lämpimänä tai jäähdytä sekä leikkaa annospaloiksi. Terriini sopii mainiosti myös cocktailpaloiksi esimerkiksi mädillä koristeltuna. #jepoperuna ...

Huomenna 4.9.2021 vietetään Suomalaisen ruoan päivää! JEPO perunatuotteiden valmistuksessa käytämme ainoastaan suomalaista perunaa. Raaka-aineet tulevat tuotantolaitoksiimme lyhyen välimatkan päästä omilta sopimusviljelytiloiltamme. Tunnuksena kotimaisuudesta JEPO perunatuotteille on myönnetty Hyvää Suomesta -alkuperämerkki. 
#hyvääsuomesta #SuomalaisenRuoanPäivä #jepoperuna #jepo45vuotta

Huomenna 4.9.2021 vietetään Suomalaisen ruoan päivää! JEPO perunatuotteiden valmistuksessa käytämme ainoastaan suomalaista perunaa. Raaka-aineet tulevat tuotantolaitoksiimme lyhyen välimatkan päästä omilta sopimusviljelytiloiltamme. Tunnuksena kotimaisuudesta JEPO perunatuotteille on myönnetty Hyvää Suomesta -alkuperämerkki.
#hyvääsuomesta #SuomalaisenRuoanPäivä #jepoperuna #jepo45vuotta
...

JEPOn 45-vuotisjuhlan kunniaksi esittelemme osaavaa henkilöstöämme. Vuorossa on viljelyneuvoja Olav Nylund:

– Olen ollut JEPOlla töissä toukokuusta 2019 alkaen. Koulutukseltani olen agrologi. Maatalous ja perunanviljely ovat aina kiinnostaneet minua, joten viljelyneuvojan ammatti oli luonteva valinta.
Toimin työssäni linkkinä tehtaan ja viljelijöiden välillä. Tärkeimmät tehtäväni ovat tiedotus, neuvonta ja yhteistyö sopimusviljelijöidemme kanssa. Osallistun myös raaka-ainehallintaan, tuotteisiin soveltuvien lajikkeiden valintaan sekä muihin viljelyyn liittyviin hankkeisiin. Parasta työssäni ovat sen monipuolisuus sekä mahdollisuus kehittyä ja tavata muita alan ammattilaisia.
Vapaa-ajalla pidän luonnossa liikkumisesta. Mieleisiä liikuntamuotoja ovat juoksu, kävely, vaellus ja hiihto sekä kuntosalilla käyminen.
Peruna on mielestäni hyvänmakuista kaikissa muodoissaan. Olen aina rakastanut varhaisperunoita voinokareen kanssa. Kotitekoiset lohkoperunat mausteseoksella ja herkullisen liharuoan kanssa kuuluvat myös suosikkeihini. Perunalajikkeiden suuresta määrästä en osaa nimetä vain yhtä suosikkia - pidän herkullisen makuisista, kauniin muotoisista perunoista, jotka on oikein kypsennetty.
#jepo45vuotta #jepoperuna

JEPOn 45-vuotisjuhlan kunniaksi esittelemme osaavaa henkilöstöämme. Vuorossa on viljelyneuvoja Olav Nylund:

– Olen ollut JEPOlla töissä toukokuusta 2019 alkaen. Koulutukseltani olen agrologi. Maatalous ja perunanviljely ovat aina kiinnostaneet minua, joten viljelyneuvojan ammatti oli luonteva valinta.
Toimin työssäni linkkinä tehtaan ja viljelijöiden välillä. Tärkeimmät tehtäväni ovat tiedotus, neuvonta ja yhteistyö sopimusviljelijöidemme kanssa. Osallistun myös raaka-ainehallintaan, tuotteisiin soveltuvien lajikkeiden valintaan sekä muihin viljelyyn liittyviin hankkeisiin. Parasta työssäni ovat sen monipuolisuus sekä mahdollisuus kehittyä ja tavata muita alan ammattilaisia.
Vapaa-ajalla pidän luonnossa liikkumisesta. Mieleisiä liikuntamuotoja ovat juoksu, kävely, vaellus ja hiihto sekä kuntosalilla käyminen.
Peruna on mielestäni hyvänmakuista kaikissa muodoissaan. Olen aina rakastanut varhaisperunoita voinokareen kanssa. Kotitekoiset lohkoperunat mausteseoksella ja herkullisen liharuoan kanssa kuuluvat myös suosikkeihini. Perunalajikkeiden suuresta määrästä en osaa nimetä vain yhtä suosikkia - pidän herkullisen makuisista, kauniin muotoisista perunoista, jotka on oikein kypsennetty.
#jepo45vuotta #jepoperuna
...

JEPOn henkilökunnan esittelyssä on vuorossa laatupäällikkö Eva Bligt-Lindén: 
– Työskentelen Jepuan tuotantolaitoksella, jossa valmistetaan JEPOn kypsät perunat. Työhöni kuuluvat koko yrityksen laadunvarmennus ja laadunvalvonta. Osallistun myös ympäristöasioihin ja tuotekehitykseen liittyviin tehtäviin.
Olen työskennellyt JEPOlla vuodesta 2015 alkaen. Parasta työssäni ovat mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät, 
ja totta kai tyytyväiset asiakkaat. Perunaruokasuosikkini on hyvin tehty perunasalaatti ja suosikkituotteeni on JEPOn kypsät kuorelliset perunalohkot, jotka paahdetaan uunissa.

#jepoperuna #jepo45vuotta

JEPOn henkilökunnan esittelyssä on vuorossa laatupäällikkö Eva Bligt-Lindén:
– Työskentelen Jepuan tuotantolaitoksella, jossa valmistetaan JEPOn kypsät perunat. Työhöni kuuluvat koko yrityksen laadunvarmennus ja laadunvalvonta. Osallistun myös ympäristöasioihin ja tuotekehitykseen liittyviin tehtäviin.
Olen työskennellyt JEPOlla vuodesta 2015 alkaen. Parasta työssäni ovat mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät,
ja totta kai tyytyväiset asiakkaat. Perunaruokasuosikkini on hyvin tehty perunasalaatti ja suosikkituotteeni on JEPOn kypsät kuorelliset perunalohkot, jotka paahdetaan uunissa.

#jepoperuna #jepo45vuotta
...

© Copyright - JEPO 2020