Muusi kypsästä perunasta

Muusi kypsästä perunasta
Tulosta
26 ann. a' 150 gr
Raaka-ainelaskuri
26 annosta a' 150 gr.
Raaka-ainelaskuri
26 annosta a' 150 gr.
Muusi kypsästä perunasta
Tulosta
26 ann. a' 150 gr
Raaka-ainelaskuri
26 annosta a' 150 gr.
Raaka-ainelaskuri
26 annosta a' 150 gr.
Ainesosat
  • 3,000 kg = 1 pss JEPO kypsä muusiperuna
  • 1,000 kg Maitoa
  • 0,100 kg Margariinia tai voita
  • 0,015 kg Suolaa
Raaka-ainelaskuri: annosta a' 150 gr.
Ohjeet
  1. Padassa/kattilassa: Laita perunat kylmään veteen
  2. Kun alkaa kiehua, keitä perunoita n. 5 min kiehuvassa vedessä
  3. Kaada vesi pois ja jatka valmistusta samaan tapaan kuin tehtäessä muusia raa'asta perunasta.
  4. Voit kuumentaa perunat myös höyrykeitolla n. 10 min
Vinkki

Kypsä muusiperuna on kätevä, kun teet pieniä määriä muusia tai jos pitää samassa padassa tehdä useita eriä peräkkäin (lyhyt keittoaika). Saat tasalaatuista muusia ympäri vuoden.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa