Jauheliha-perunalasagne

 

Jauheliha-perunalasagne

5 from 1 vote
Raaka-ainelaskuri 20 annosta a' 250 gr

Astia

  • 1 kpl 1/1 GN

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO Kypsä viipaleperuna 5 mm
  • 0,800 kg Tomaattimurska, valkosipulilla tai yrteillä maustettu
  • 0,800 kg Ruokakerma, laktoositon
  • 0,300 kg Juustoraaste
  • 0,020 kg Suola
  • 0,015 kg Yrttitarhan sekoitus,Santamaria
  • 1,000 kg Kypsä naudan jauheliha
  • Paprikajauhetta
  • Perunamaustetta

Työohje
 

  • Mausta jauheliha mausteilla. Saa olla melko voimakkaan makuista
  • Lado GN-vuokaan kerroksittain puolet perunaviipaleista, maustettu jauheliha, tomaattimurska sekä puolet juustoraasteesta.
  • Lisää päälle perunaviipalekerros.
  • Laita perunoiden päälle loput juustoraasteet
  • Lisää ruokakerma vuokaan.
  • Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 astetta n. 45 min.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Vastaa