Jauheliha-perunalasagne
Jauheliha-perunalasagne
Astia
- 1 kpl 1/1 GN
Raaka-aineet
- 3,000 kg JEPO Kypsä viipaleperuna 5 mm
- 0,800 kg Tomaattimurska, valkosipulilla tai yrteillä maustettu
- 0,800 kg Ruokakerma, laktoositon
- 0,300 kg Juustoraaste
- 0,020 kg Suola
- 0,015 kg Yrttitarhan sekoitus,Santamaria
- 1,000 kg Kypsä naudan jauheliha
- Paprikajauhetta
- Perunamaustetta
Työohje
- Mausta jauheliha mausteilla. Saa olla melko voimakkaan makuista
- Lado GN-vuokaan kerroksittain puolet perunaviipaleista, maustettu jauheliha, tomaattimurska sekä puolet juustoraasteesta.
- Lisää päälle perunaviipalekerros.
- Laita perunoiden päälle loput juustoraasteet
- Lisää ruokakerma vuokaan.
- Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 astetta n. 45 min.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!