Merimiespihvi
Merimiespihvi
Astia
- 1 kpl 1/1 GN 65 mm
Raaka-aineet
- 3,000 kg JEPO Kypsä viipaleperuna 5 mm
- 1,000 kg Nautalastu kypsä Atria
- 0,200 kg Pekoniviipale Atria
- 0,300 kg Sipulikuutio/viipale pakaste
- 0,001 kg Valkopippuri jauhettu = 1/2 tl
- 0,002 kg Mustapippurirouhe =1 tl
- 0,030 kg Maustepippuri kokonainen
Liemi
- 1,100 kg/l Vesi
- 0,022 kg Lihaliemijauhe
- 0,010 kg Suola = 1/2 rkl
- 0,030 kg Maizena
Työohje
- Lämmitä nautalastu pussissaan höyrykeitolla n.10 min.
- Lado vuokaan kerroksittain peruna, liha liemineen, sipulit ja mausteet
Liemi
- Sekoita Maizena pieneen määrään kylmää vettä
- Sekoita padassa tai kattilassa liemen vesi,liemijauhe ja suola.
- Kuumenna liemi ja suurusta se veteen sekoitetulla Maizenalla ohuen kastikkeen vahvuiseksi, keitä 2 min.
- Laita suurustettu liemi vuokaan muitten ainesten joukkoon.
- Paisto:yhdistelmäpaisto 150 astetta 45 min.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!