Merimiespihvi

 

Merimiespihvi

Ei vielä arvioita
Raaka-ainelaskuri 20 annosta a' 280 gr

Astia

  • 1 kpl 1/1 GN 65 mm

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO Kypsä viipaleperuna 5 mm
  • 1,000 kg Nautalastu kypsä Atria
  • 0,200 kg Pekoniviipale Atria
  • 0,300 kg Sipulikuutio/viipale pakaste
  • 0,001 kg Valkopippuri jauhettu = 1/2 tl
  • 0,002 kg Mustapippurirouhe =1 tl
  • 0,030 kg Maustepippuri kokonainen

Liemi

  • 1,100 kg/l Vesi
  • 0,022 kg Lihaliemijauhe
  • 0,010 kg Suola = 1/2 rkl
  • 0,030 kg Maizena

Työohje
 

  • Lämmitä nautalastu pussissaan höyrykeitolla n.10 min.
  • Lado vuokaan kerroksittain peruna, liha liemineen, sipulit ja mausteet

Liemi

  • Sekoita Maizena pieneen määrään kylmää vettä
  • Sekoita padassa tai kattilassa liemen vesi,liemijauhe ja suola.
  • Kuumenna liemi ja suurusta se veteen sekoitetulla Maizenalla ohuen kastikkeen vahvuiseksi, keitä 2 min.
  • Laita suurustettu liemi vuokaan muitten ainesten joukkoon.
  • Paisto:yhdistelmäpaisto 150 astetta 45 min.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa