Yrttinen perunasalaatti

 

Yrttinen perunasalaatti

Ei vielä arvioita
Raaka-ainelaskuri 35 annosta a' 110 gr

Raaka-aineet
  

Pikkelöity sipuli

  • 0,420 kg Jättisipuli tai salottisipuli
  • 0,180 kg Etikka
  • 0,360 kg Sokeri
  • 0,540 kg Vesi

Perunasalaatti

  • 3,000 kg JEPO kypsä yrttimaustettu peruna
  • 0,150 kg Kevätsipuli
  • 0,150 kg Auringonkukansiemen (kuorettomia)
  • 0,150 kg Parmesanlastu tai cheddarjuustokuutio
  • 0,420 kg Pikkelöityä sipulia
  • Mustapippuri
  • Suola

Työohje
 

Pikkelöity sipuli     

  • Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi tai kuutioiksi.                                                                         
  • Kiehauta etikka, vesi ja sokeri.
  • Lisää sipulit liemeen ja kiehauta.                 
  • Jäähdytä huoneenlämmössä. Säilytä pikkelöity sipuli jääkaapissa.

Perunasalaatti                                                                                       

  • Pilko kevätsipuli.
  • Paahda auringonkukansiemenet kuivalla paistinpannulla kullanruskeiksi.
  • Laita raaka-aineita kerroksittain tarjoiluastiaan.
  • Lisää halutessasi suolaa ja mustapippuria.   
  • Ripottele salaatin pintaan juustolastuja ja auringonkukansiemeniä.         
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa