Yrttinen perunasalaatti
Yrttinen perunasalaatti
Raaka-aineet
Pikkelöity sipuli
- 0,420 kg Jättisipuli tai salottisipuli
- 0,180 kg Etikka
- 0,360 kg Sokeri
- 0,540 kg Vesi
Perunasalaatti
- 3,000 kg JEPO kypsä yrttimaustettu peruna
- 0,150 kg Kevätsipuli
- 0,150 kg Auringonkukansiemen (kuorettomia)
- 0,150 kg Parmesanlastu tai cheddarjuustokuutio
- 0,420 kg Pikkelöityä sipulia
- Mustapippuri
- Suola
Työohje
Pikkelöity sipuli
- Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi tai kuutioiksi.
- Kiehauta etikka, vesi ja sokeri.
- Lisää sipulit liemeen ja kiehauta.
- Jäähdytä huoneenlämmössä. Säilytä pikkelöity sipuli jääkaapissa.
Perunasalaatti
- Pilko kevätsipuli.
- Paahda auringonkukansiemenet kuivalla paistinpannulla kullanruskeiksi.
- Laita raaka-aineita kerroksittain tarjoiluastiaan.
- Lisää halutessasi suolaa ja mustapippuria.
- Ripottele salaatin pintaan juustolastuja ja auringonkukansiemeniä.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!