Peruna-juustosämpylät

Peruna-juustosämpylät

Laktoositon, Munaton
Ei vielä arvioita
Raaka-ainelaskuri 0 45-50 kpl

Raaka-aineet
  

  • 0,700 kg JEPO kypsä muusi- tai annosperuna
  • 1,000 kg Vesi
  • 0,090 kg Hiiva
  • 0,015 kg Sokeri
  • 0,018 kg Suola
  • 0,250 kg Juustoraaste
  • 0,900 kg Vehnäjauho
  • 0,600 kg Hiivaleipäjauho
  • 0,160 kg Rypsiöljyä

Työohje
 

  • Soseuta tai raasta kypsät perunat.
  • Kuumenna vesi ja lisää se soseutetun perunan sekaan.
  • Lisää hiiva, suola ja sokeri kädenlämpöiseen peruna-vesiseokseen.
  • Lisää jauhot vähitellen ja loppuvaiheessa juustoraaste ja rypsiöljy.
  • Vaivaa taikina hyvin.
  • Peitä liinalla ja anna kohota n. 30 minuuttia.
  • Muotoile kohonnut taikina sämpylöiksi ja laita sämpylät leivinpaperille pellille.
  • Kohota sämpylöitä vielä n. 20 minuuttia.
  • Paista kiertoilmapaistolla 180 asteessa n. 12-15  minuuttia

Vinkki

Näin vältät hävikkiä keittiössä: Voit käyttää kaikkia JEPOn kypsiä perunatuotteita hienonnettuna tähän reseptiin
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa