Tomaatti-perunavuoka

 

Tomaatti-perunavuoka

Annoskoko: 160 g,
Ei vielä arvioita
Raaka-ainelaskuri 35 annosta

Astia

  • 1 kpl GN 1/1-65

Raaka-aineet
  

  • 3 kg JEPO kypsä viipaleperuna 5 mm
  • 0,300 kg Aurinkokuivattu tomaatti
  • 0,400 kg Sipulikuutio
  • 0,002 kg Mustapippuri
  • Suolaa

  • 0,500 kg Ruokakerma
  • 0,200 kg Tuorejuusto maustettu
  • 0,011 kg Basilika/yrttimausteseos
  • 1,0000 kg Pihvitomaatti, viipale
  • 0,200 kg Mozzarellajuustoraaste

Työohje
 

  • Sekoita perunaviipaleet, valutettu ja suikaloitu aurinkokuivattutomaatti, sipuli ja pippuri GN-vuoassa.
  • Sekoita kerma, tuorejuusto ja mausteet. Kaada seos perunavuoan päälle.
  • Lado tomaatit perunavuoan pinnalle ja ripottele päälle juustoraaste. Paista uunissa 175 asteessa n. 40 minuuttia.
  • Tarjoa kala- tai liharuokien lisäkkeenä tai kasvisruokana.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa