Tomaatti-perunavuoka
Tomaatti-perunavuoka
Annoskoko: 160 g,
Astia
- 1 kpl GN 1/1-65
Raaka-aineet
- 3 kg JEPO kypsä viipaleperuna 5 mm
- 0,300 kg Aurinkokuivattu tomaatti
- 0,400 kg Sipulikuutio
- 0,002 kg Mustapippuri
- Suolaa
- 0,500 kg Ruokakerma
- 0,200 kg Tuorejuusto maustettu
- 0,011 kg Basilika/yrttimausteseos
- 1,0000 kg Pihvitomaatti, viipale
- 0,200 kg Mozzarellajuustoraaste
Työohje
- Sekoita perunaviipaleet, valutettu ja suikaloitu aurinkokuivattutomaatti, sipuli ja pippuri GN-vuoassa.
- Sekoita kerma, tuorejuusto ja mausteet. Kaada seos perunavuoan päälle.
- Lado tomaatit perunavuoan pinnalle ja ripottele päälle juustoraaste. Paista uunissa 175 asteessa n. 40 minuuttia.
- Tarjoa kala- tai liharuokien lisäkkeenä tai kasvisruokana.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!