Merellinen perunasalaatti
Raaka-aineet
- 3,000 kg JEPO Kypsä palaperuna
- 1,200 kg Katkarapuja isoja, pakaste
- 0,900 kg Lämminsavustettua kirjolohta
- 0,600 kg Herne, pakaste
- 0,060 kg Tilli, tuore
- 0,900 kg Tuoretta kurkkua, etikkakurkkua tai kurkkusalaattia
Kastike
- 1,050 kg Majoneesia
- 1,050 kg Kermaviiliä
- 0,210 kg Chilikastiketta
- 0,150 kg Tomaattisosetta
- 0,030 kg Suolaa
- 0,006 kg Sokeria
- 0,006 kg Rouhittua mustapippuria
Työohje
- Sulata ja valuta pakastekatkaravut
- Kuumenna ja jäähdytä pakasteherneet
- Kuutio kurkku ja hienonna tilli
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja laita se jääkaappiin odottamaan.
- Puhdista ja paloittele savukala
- Yhdistä palaperuna, muut salaattiaineet ja kastike laakeassa astiassa.
- Anna salaatin maustua kylmässä muutama tunti tai yön yli ennen tarjoilua.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana