Tapas savukala brandade
Tapas savukala brandade
Reseptin on suunnitellut keittiömestari Mikko Pakola.
Raaka-aineet
Lohibrandade
- 3,000 kg JEPO kypsä kuorellinen viipaleperuna
- 2,400 kg lämminsavulohta tai muuta savukalaa
- 0,030 kg valkosipulia
- 0,030 kg suolaa
- 0,180 kg oliiviöljyä
- 0,500 kg sitruunaa
- 1,800 kg täysmaito, laktoositon
- 0,600 kg täysmaito, laktoositon
Työohje
- Laita kattilaan kaikki muut aineet paitsi perunaviipaleet ja lohi. Hauduta sipuli kypsäksi miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
- Lisää perunaviipaleet ja kuumenna.
- Murskaa peruna-maitoseos ja jäähdytä.
- Murskaa peruna-maitoseos ja jäähdytä.
- Laita brandadeseosta tarjoiluastioille ja lisää päälle haluamasi koristeet. Tarjoile heti.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!