Tapas savukala brandade

 

Tapas savukala brandade

Reseptin on suunnitellut keittiömestari Mikko Pakola.
Gluteeniton, Laktoositon
Ei vielä arvioita
Raaka-ainelaskuri 125 annosta á 65 g

Raaka-aineet
  

Lohibrandade

  • 3,000 kg JEPO kypsä kuorellinen viipaleperuna
  • 2,400 kg lämminsavulohta tai muuta savukalaa
  • 0,030 kg valkosipulia
  • 0,030 kg suolaa 
  • 0,180 kg oliiviöljyä
  • 0,500 kg sitruunaa
  • 1,800 kg täysmaito, laktoositon
  • 0,600 kg täysmaito, laktoositon

Työohje
 

  • Laita kattilaan kaikki muut aineet paitsi perunaviipaleet ja lohi. Hauduta sipuli kypsäksi miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. 
  • Lisää perunaviipaleet ja kuumenna.
  • Murskaa peruna-maitoseos ja jäähdytä. 
  • Murskaa peruna-maitoseos ja jäähdytä. 
  • Laita brandadeseosta tarjoiluastioille ja lisää päälle haluamasi koristeet. Tarjoile heti.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa