Peruna-purjososekeitto

 

Peruna-purjososekeitto

Gluteeniton, Laktoositon
Ei vielä arvioita
Raaka-ainelaskuri 20 annosta a´ 400 g

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä muusiperuna
  • 0,100 kg oliiviöljy
  • 0,500 kg sipuli
  • 1,200 kg purjosipuli
  • 0,030 kg valkosipuli
  • 3,000 kg vesi
  • 0,020 kg kasvisliemijauhe
  • 0,015 kg suola
  • 0,005 kg valkopippuri
  • 0,750 kg ruokakerma, laktoositon
  • 0,060 kg sitruunamehu

Työohje
 

  • Halkaise purjo ja pese se hyvin, leikkaa paloiksi vaalea osa. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli.
  • Laita kattilaan oliiviöljy ja freesaa sipuleita noin kaksi minuuttia.
  • Lisää vesi ja kasvisliemijauhe ja keitä noin viisi minuuttia.
  • Lisää kypsät muusiperunat joukkoon ja kuumenna, soseuta keitto.
  • Mausta suolalla, valkopippurilla, sitrunamehulla ja lisää ruokakerma.
  • Tarjoile keitto perunankuorisipseillä ja paahdetulla purjolla.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa