Tapas patatas bravas ja savuporo nduja

 

Tapas patatas bravas ja savuporo nduja

Gluteeniton, Laktoositon
Ei vielä arvioita
Raaka-ainelaskuri 65 annosta á 65 g

Raaka-aineet
  

Patatas bravas, espanjalaiset tapasperunat

  • 3,000 kg JEPO kypsä kuorellinen halkaistu peruna
  • 0,150 kg oliiviöljyä
  • 0,015 kg paprikajauhetta
  • 0,015 kg savupaprikaa
  • 0,015 kg suolaa

Savuporo nduja

  • 0,540 kg Delizie di Calabria Nduja, salamilevitettä
  • 0,300 kg tomaatti pyrettä, kypsennettynä
  • 0,300 kg savupororouhetta

Työohje
 

Patatas bravas, espanjalaiset tapasperunat

  • Sekoita mausteet ja oliiviöljy kulhossa. Lisää perunat maustemarinadin sekaan.
  • Kaada uunivuokaan ja paahda uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Savuporo nduja

  • Sekoita ainekset keskenään ja pakkaa pursotin pussiin.
  • Pursota paahdettujen perunoiden päälle.
  • Koristele tuoreilla yrteillä ja paprikajauheella. Tarjoa.

Vinkki

Reseptin on suunnitellut keittiömestari Mikko Pakola.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa