Tapas patatas bravas ja savuporo nduja
Tapas patatas bravas ja savuporo nduja
Raaka-aineet
Patatas bravas, espanjalaiset tapasperunat
- 3,000 kg JEPO kypsä kuorellinen halkaistu peruna
- 0,150 kg oliiviöljyä
- 0,015 kg paprikajauhetta
- 0,015 kg savupaprikaa
- 0,015 kg suolaa
Savuporo nduja
- 0,540 kg Delizie di Calabria Nduja, salamilevitettä
- 0,300 kg tomaatti pyrettä, kypsennettynä
- 0,300 kg savupororouhetta
Työohje
Patatas bravas, espanjalaiset tapasperunat
- Sekoita mausteet ja oliiviöljy kulhossa. Lisää perunat maustemarinadin sekaan.
- Kaada uunivuokaan ja paahda uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Savuporo nduja
- Sekoita ainekset keskenään ja pakkaa pursotin pussiin.
- Pursota paahdettujen perunoiden päälle.
- Koristele tuoreilla yrteillä ja paprikajauheella. Tarjoa.
Vinkki
Reseptin on suunnitellut keittiömestari Mikko Pakola.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!