Tapas paahdettua perunaa, merilevää ja tonkatsumajoneesia
Tapas paahdettua perunaa, merilevää ja tonkatsumajoneesia
Raaka-aineet
Paahdetut perunat
- 3,000 kg JEPO kypsä kuorellinen halkaistu peruna
- 0,150 kg oliiviöljyä
- 0,030 kg suolaa
- 0,060 kg mustapippuria rouhittuna
Merileväsalaatti
- 0,600 kg valkoista retikkaa
- 0,300 kg kurkku
- 0,900 kg wagame merileväsalaattia
- 0,090 kg riisiviinietikkaa
- 0,030 kg ruokaöljyä
- 0,045 kg soijakastiketta
- 0,030 kg sokeria
Tonkatsumajoneesi
- 0,150 kg ketsuppia
- 0,090 kg soija kastiketta
- 0,045 kg ruskeaa sokeria
- 0,045 kg miriniä
- 0,015 kg Worcestershire kastiketta
- 0,030 kg raastettua inkivääriä
- 0,030 kg hienonnettua valkosipulia
- 1,200 kg vegemajoneesia
Työohje
Paahdetut perunat
- Mittaa öljy, suola ja pippuri isoon kulhoon. Kääntele perunat öljyseoksessa ja nosta leivinpaperille pellille.
- Paista perunoita 225-asteisessa uunissa ensin n 5-10 minuuttia. Ota pelti uunista ja käännä perunat. Laita pelti takaisin uuniin ja jatka paistamista n 5-10 minuuttia tai kunnes perunat ovat kullanruskeita.
Merileväsalaatti
- Raasta retikka ja kurkku. Sekoita joukkoon merilevä.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja sekoita kunnes sokeri on sulanut ja kaada salaatin joukkoon.
- Anna seistä jääkaapissa noin tunti ennen tarjoilua.
Tonkatsumajoneesi
- Sekoita mausteet majoneesin joukkoon ja anna maustua.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!