Paahdetut kuorelliset palaperunat yrttikastikkeella

 

Paahdetut kuorelliset palaperunat yrttikastikkeella

Gluteeniton, Maidoton
5 from 1 vote
Raaka-ainelaskuri 20 annosta a' 150 g

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO Kypsä kuorellinen palaperuna
  • 0,030 kg Rypsiöljy
  • 0,025 kg Rucola, tuore
  • 0,025 kg Basilica, tuore
  • 0,008 kg Valkosipuli
  • 0,020 kg Sitruunamehu
  • 0,100 kg Oliiviöljy Extra Virgin
  • 0,005 kg Suola

Työohje
 

  • Pyörittele perunat rypsiöljyllä, laita uunipellille ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Paahda kuivapaistolla uunissa noin 15 min 200 asteessa
  • Valmista kastike, mittaa ainekset kulhoon. Voit käyttää basilican varsineen.
  • Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi. Anna maustua hetki kylmiössä.
  • Mausta paahdetut perunat yrttikastikkeella.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa