Paahdetut kuorelliset palaperunat yrttikastikkeella
Paahdetut kuorelliset palaperunat yrttikastikkeella
Raaka-aineet
- 3,000 kg JEPO Kypsä kuorellinen palaperuna
- 0,030 kg Rypsiöljy
- 0,025 kg Rucola, tuore
- 0,025 kg Basilica, tuore
- 0,008 kg Valkosipuli
- 0,020 kg Sitruunamehu
- 0,100 kg Oliiviöljy Extra Virgin
- 0,005 kg Suola
Työohje
- Pyörittele perunat rypsiöljyllä, laita uunipellille ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Paahda kuivapaistolla uunissa noin 15 min 200 asteessa
- Valmista kastike, mittaa ainekset kulhoon. Voit käyttää basilican varsineen.
- Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi. Anna maustua hetki kylmiössä.
- Mausta paahdetut perunat yrttikastikkeella.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!