Perunapizza
Perunapizza
Astia
- 1/1 GN
Raaka-aineet
Pohja
- 1,000 kg Vesi
- 0,140 kg Hiiva
- 0,032 kg Suola
- 0,200 kg Oliiviöljy
- 2,000 kg Vehnäjauho
Täyte
- 1,000 kg JEPO kypsä kuorellinen viipaleperuna tai JEPO Kypsä viipaleperuna 5 mm
- 0,400 kg Punasipulirengas
- 0,600 kg Ranskankermaa
- 1,400 kg Juustoraaste, laktoositon
- 0,600 kg kylmäsavulohta
- 0,120 kg Rucolaa
- 0,020 kg Mustapippuri, rouhittu
Työohje
- Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota hiiva
- Sekoita joukkoon suola, oliiviöljy ja vehnäjauhot
- Anna kohota noin puoli tuntia
- Levitä pizzapohjat pellille / gn vuokiin
- Täytä pizzapohjat, levitä pohjalle ensin ranskankermaa ja lisää täytteet: ⅔ juustoraasteesta, perunaviipaleet, kylmäsavulohi, punasipuli, mustapippuri ja pinnalle loput juustoraasteesta
- Paista noin 12-15 min 200 astetta
- Lisää rucola pizzan päälle ennen tarjoilua
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!