Perunapizza

Laktoositon
No ratings yet

Astia

  • 1/1 GN

Raaka-aineet
  

Pohja

  • 1,000 kg Vesi
  • 0,140 kg Hiiva
  • 0,032 kg Suola
  • 0,200 kg Oliiviöljy
  • 2,000 kg Vehnäjauho

Täyte

  • 1,000 kg JEPO kypsä kuorellinen viipaleperuna tai JEPO Kypsä viipaleperuna 5 mm
  • 0,400 kg Punasipulirengas
  • 0,600 kg Ranskankermaa
  • 1,400 kg Juustoraaste, laktoositon
  • 0,600 kg kylmäsavulohta
  • 0,120 kg Rucolaa
  • 0,020 kg Mustapippuri, rouhittu

Työohje
 

  • Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota hiiva
  • Sekoita joukkoon suola, oliiviöljy ja vehnäjauhot
  • Anna kohota noin puoli tuntia
  • Levitä pizzapohjat pellille / gn vuokiin
  • Täytä pizzapohjat, levitä pohjalle ensin ranskankermaa ja lisää täytteet: ⅔ juustoraasteesta, perunaviipaleet, kylmäsavulohi, punasipuli, mustapippuri ja pinnalle loput juustoraasteesta
  • Paista noin 12-15 min 200 astetta
  • Lisää rucola pizzan päälle ennen tarjoilua
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa