Peruna-pinaattipaistos
Peruna-pinaattipaistos
Astia
- 1 kpl 1/1 GN vuoka
Raaka-aineet
- 3,000 kg JEPO kypsä viipaleperuna 5 mm tai kypsä, kuorellinen viipaleperuna 8 mm
- 0,030 kg valkosipulimurskaa
- 0,600 kg pakastepinaattia
- 10 kpl Kananmunia
- 1,000 kg ruokakermaa
- 0,030 kg Suolaa
- 0,002 kg Mustapippuria
- 0,005 kg chilirouhetta
- 0,002 kg muskottipähkinää
- 0,400 kg Juustoraastetta
- 0,070 kg ruohosipulia, basilikaa tai persiljaa
Työohje
- Sulata ja valuta pakastepinaatti.
- Vatkaa kananmunat ja sekoita joukkoon ruokakerma.
- Lisää kananmuna-kermaseokseen pinaatti, valkosipulimurska, juustoraaste ja hiennonnetut yrtit.
- Mausta seos suolalla, pippurilla, chilirouheella ja muskotilla.
- Laita kerros perunaviipaleita voideltuun GN-vuokaan
- Levitä perunaviipaleiden päälle kerros pinaattiseosta.
- Jatka kerroksittain vielä toinen perunakerros ja pinaattikerros.
- Laita päällimmäiseksi perunaviipaleita.
- Paista yhdistelmäpaistolla 160 astetta n. 45 min.
Vinkki
Vinkki: Tarjoa paistos sellaisenaan raikkaan salaatin kera tai liha/kalaruokien lisukkeena.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!