Peruna-pinaattipaistos

 

Peruna-pinaattipaistos

Ei vielä arvioita

Astia

  • 1 kpl 1/1 GN vuoka

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä viipaleperuna 5 mm tai kypsä, kuorellinen viipaleperuna 8 mm
  • 0,030 kg valkosipulimurskaa
  • 0,600 kg pakastepinaattia
  • 10 kpl Kananmunia
  • 1,000 kg ruokakermaa
  • 0,030 kg Suolaa
  • 0,002 kg Mustapippuria
  • 0,005 kg chilirouhetta
  • 0,002 kg muskottipähkinää
  • 0,400 kg Juustoraastetta
  • 0,070 kg ruohosipulia, basilikaa tai persiljaa

Työohje
 

  • Sulata ja valuta pakastepinaatti.
  • Vatkaa kananmunat ja sekoita joukkoon ruokakerma.
  • Lisää kananmuna-kermaseokseen pinaatti, valkosipulimurska, juustoraaste ja hiennonnetut yrtit.
  • Mausta seos suolalla, pippurilla, chilirouheella ja muskotilla.
  • Laita kerros perunaviipaleita voideltuun GN-vuokaan
  • Levitä perunaviipaleiden päälle kerros pinaattiseosta.
  • Jatka kerroksittain vielä toinen perunakerros ja pinaattikerros.
  • Laita päällimmäiseksi perunaviipaleita.
  • Paista yhdistelmäpaistolla 160 astetta n. 45 min.

Vinkki

Vinkki: Tarjoa paistos sellaisenaan raikkaan salaatin kera tai liha/kalaruokien lisukkeena.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa