Parmesaaniperunat pinjansiemenien ja mustikkamajoneesin kera

Parmesaaniperunat pinjansiemenien ja mustikkamajoneesin kera

2 kpl 1/1 GN vuokia
4.34 / 3 arvosanaa
Raaka-ainelaskuri 20 annosta

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä,kuorellinen viipaleperuna
  • 1,5 dl oliiviöljyä
  • 0,003 kg JEPO kypsä,kuorellinen viipaleperuna
  • 0,020 kg Suolaa
  • 0,150 kg parmesaania raasteena
  • 0,159 kg paahdettuja pinjansiemeniä

Mustikkamajoneesi

  • 0,050 kg Voita
  • 0,400 kg täysmajoneesia
  • 0,200 kg mustikoita

Työohje
 

  • Jaa perunaviipaleet kahteen voideltuun GN-vuokaan
  • Lisää oliiviöljy, mustapippuri ja suola. Sekoita.
  • Paahda perunaviipaleita 200- 250 asteisessa uunissa kuivapaistolla 15-20 min. kunnes ovat kauniin kullanruskeita
  • Paahda pinjansiemenet kuivalla paistinpannulla. Pidä pannu liikkeessä kokoajan etteivät siemenet pala
  • Valmista majoneesi. Laita voi kattilaan ja ruskista pari minuuttia, kunnes se tuoksuu pähkinäiseltä.
  • Siirrä ruskistettu voi kulhoon jäähtymään hetkeksi.
  • Sekoita majoneesi ruskistettuun voihin.
  • Hienonna tehosekoittimella mustikat ja lisää majoneesiin, kunnes saat toivomasi värin.
  • Siirrä perunat tarjoiluvatiin tai kulhoon ja ripottele päälle parmesaaniraaste.
  • Tarjoa perunat mustikkamajoneesin kanssa sellaisenaan tai lihan lisäkkeenä.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa