Näissä kasvisohukaisissa on proteiinia ja makua.
Ohje on kehitetty Pure peruna -yhteistyöhankkeessa, jota on rahoittanut maa- ja metsätalousministeriö. Kuva: Laura Riihelä

Peruna-hernerouheohukaiset

No ratings yet
Raaka-ainelaskuri 6 annosta

Raaka-aineet
  

  • 4 dl hernerouhetta
  • 2 dl vettä
  • 125 g jauhoista perunaa (kuorittuna)
  • puolikas ruukku timjamia
  • 2 isoa oksaa rosmariinia
  • 1 iso sipuli
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 2,5 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl vehnäjauhoa
  • 1,5 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • öljyä paistamiseen

Työohje
 

  • Laita hernerouhe likoamaan. Kuori perunat ja raasta ne hienoksi raasteeksi.
  • Riivi yrteistä lehdet ja hienonna ne. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit.
  • Sekoita kaikki ainekset yhteen ohukaistaikinaksi.
  • Paista öljyssä miedolla lämmöllä molemmin puolin.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa