Miten ihanalta maistuukaan perunasta valmistettu pehmis, frozen potatoes!
Ohje on kehitetty Pure peruna -yhteistyöhankkeessa, jota on rahoittanut maa- ja metsätalousministeriö. Kuva: Laura Riihelä

Frozen peruna

5 / 1 arvosana
Raaka-ainelaskuri 4 annosta

Raaka-aineet
  

  • 350 g jauhoista perunaa (kuorittuna)
  • 400 g turkkilaista jugurttia
  • 0,75 dl sokeria

Työohje
 

  • Kuori perunat. Keitä tai höyrytä ne kypsäksi.
  • Soseuta kypsät perunat siivilän läpi painamalla tai sähkövatkaimella ja anna jäähtyä.
  • Lisää sokeri ja jugurtti perunasoseen joukkoon. Soseuta massa kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  • Siirrä massa laakeaan astiaan ja anna sen jähmettyä pakastimessa noin tunti välillä sekoittaen.
  • Tarjoile jähmettyneenä pehmiksen tapaan kotimaisten marjojen ja raastetun sitruunankuoren kera.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa