Frozen peruna

Frozen peruna

Miten ihanalta maistuukaan perunasta valmistettu pehmis, frozen potatoes!Ohje on kehitetty Pure peruna -yhteistyöhankkeessa, jota on rahoittanut maa- ja metsätalousministeriö. Kuva: Laura Riihelä
5 from 1 vote
Raaka-ainelaskuri 4 annosta

Raaka-aineet
  

  • 350 g JEPO kypsä muusiperuna tai keitettyä jauhoista perunaa
  • 400 g turkkilaista jugurttia
  • 0,75 dl sokeria

Työohje
 

  • Soseuta kypsät perunat siivilän läpi painamalla tai sähkövatkaimella.
  • Lisää sokeri ja jugurtti perunasoseen joukkoon. Soseuta massa kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  • Siirrä massa laakeaan astiaan ja anna sen jähmettyä pakastimessa noin tunti välillä sekoittaen.
  • Tarjoile jähmettyneenä pehmiksen tapaan kotimaisten marjojen ja raastetun sitruunankuoren kera.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Vastaa