Suomalaisen ruoan päivä
Maailman ensimmäistä Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2019.
JEPO-perunatuotteissa oleva sinivalkoinen Hyvää Suomesta -merkki on suomalaisen ruokaketjun yhteistyön tunnus. Se kertoo, että elintarvike on alkuperältään suomalainen: raaka-aineet ja työ tulevat omasta maasta, tekijät tunnetaan ja tuotantoketju tiedetään.
JEPOlla kotimaisuus tarkoittaa vastuullisuutta ja aitoja tekoja, jolla huolehdimme kestävistä toimintatavoista kokonaisvaltaisesti läpi koko tuotantoketjumme. Huolehdimme niin ympäristöstä, tuotteiden laadusta ja turvallisuudesta, sidosryhmistä kuin myös yrityksen taloudellisesta vastuusta.
Suomalainen ruoka on ainutlaatuinen yhdistelmä puhtautta, osaamista ja vastuullisuutta. Juhlitaan yhdessä Suomalaisen ruoan päivää!
https://www.hyvaasuomesta.fi/ajankohtaista/miksi-valita-suomalaista
#suomalaisenruoanpäivä #hyvääsuomesta