Paprikainen peruna-silakkalaatikko
Perinteinen silakkalaatikko saa uutta twistiä paprikasta ja fenkolista sekä täyteläisestä emmentaljuustokuorrutteesta. Laatikko valmistuu helposti JEPO Kypsistä viipaleperunoista. Herkullisen kalaruokareseptin ammattikeittiöille on laatinut Sari Nieminen Kausalasta.
Paprikainen peruna-silakkalaatikko
1 kpl 1/1 GN 65 mm
Raaka-aineet
- 3 kg JEPO kypsä viipaleperuna 5 mm
- 0,5 kg Sipulikuutio, pakaste
- 1 kg Silakkafileitä
- 0,3 kg Paprikasuikaleita
- 0,025 kg Suolaa
- 0,006 kg Mustapippuria
- 1-2 rkl Hienonnettua, kuivattua fenkolia
- 1 kg Ruokakermaa, laktoositon
- 0,2 kg Emmental -juustoraastetta
Työohje
- Levitä kerroksittain voideltuun GN 1/1-65 -vuokaan viipaleperunat, sipulikuutiot, paprikasuikaleet ja suikaloidut silakkafileet.
- Ripottele kerrosten väliin tasaisesti suola-pippuriseosta ja fenkolia. Sekoita ruokakerman joukkoon juustoraaste.
- Kaada juustokermaseos vuokaan.
- Paista yhdistelmäpaistolla kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 50 min.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!