Kreikkalainen perunagratiini
Kreikkalainen perunagratiini
1 kpl 1/1 GN 65 mm, yhteensä: raakapaino 5,685 kg
Raaka-aineet
- 3,000 kg JEPO Kypsä viipaleperuna 5 mm
- 0,500 kg Punasipulia
- 0,750 kg Ruokakermaa, laktoositon
- 0,400 kg Juustoraastetta, laktoositon
- 0,550 kg Fetajuustoa kuutiona
- 0,375 kg Aurinkokuivattuja tomaatteja
- 0,020 kg Suolaa
- 0,010 kg Mustapippuria rouhittuna
- 0,125 kg Rypsiöljyä
Työohje
- Laita perunaviipaleet voideltuun 1/1 GN vuokaan. Lisää öljy, suola ja pippuri. Sekoita.
- Kuori ja lohko punasipulit. Leikkaa aurinkokuivattu tomaatti pienemmiksi paloiksi.
- Lisää vuokaan fetajuustokuutiot, punasipulilohkot, aurinkokuivatut tomaatit ja juustoraaste.
- Kaada kerma päälle ja paista kiertoilmassa 200 asteessa n 30 min
Vinkki
Kreikkalainen perunagratiini sopii liha- ja kalaruokien lisäkkeeksi, mutta maistuu myös kasvisruokana.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!