Kreikkalainen perunagratiini
Raaka-aineet
- 2,500 kg JEPO raaka viipaleperuna 5 mm
- 0,500 kg Punasipulia
- 1,200 kg Ruokakermaa, laktoositon
- 0,400 kg Juustoraastetta, laktoositon
- 0,550 kg Fetajuustoa kuutiona
- 0,375 kg Aurinkokuivattuja tomaatteja
- 0,025 kg Suolaa
- 0,010 kg Mustapippuria rouhittuna
- 0,125 kg Rypsiöljyä
Työohje
- Laita perunaviipaleet voideltuun 1/1 GN vuokaan. Lisää öljy, suola ja pippuri. Sekoita.
- Paista kiertoilmassa 200 asteteessa noin 20 min.
- Kuori ja lohko punasipulit. Leikkaa aurinkokuivattu tomaatti pienemmiksi paloiksi.
- Lisää vuokaan fetajuustokuutiot, punasipulilohkot, aurinkokuivatut tomaatit ja juustoraaste.
- Kaada kerma päälle ja gratinoi 20-30 minuuttia.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!