Tomaattinen Kana-Kookoskeitto
Reseptin tekijä Petri Tamminen, Turku, Saarioinen Oy
Tomaattinen kana-kookoskeitto
Yhteensä 7,700 kg
Raaka-aineet
- 1,300 kg Broilerin Kypsä Jauheliha
- 2,000 kg JEPO Kypsä palaperuna
- 0,800 kg Tomaattisalsa
- 0,500 kg Suippopaprika punainen/ punainen paprika
- 0,030 kg Chili, kokonainen, middle = 2-3 kpl
- 0,025 kg Suola
- 0,040 kg Kasvisliemijauhe
- 1,000 kg Kookosmaito
- 2,000 kg Vesi
- 5,000 kpl Lime
- (suuruste)
Työohje
- Sekoita Broilerin kypsä jauheliha, Tomaattisalsa ja Kasvisliemijauhe sekä suola ensin keskenään 1/2 GN-vuuassa
- Lisää kypsä palaperuna
- Leikkaa paprika ja chili ohuiksi suikaleiksi ja lisää vuokaan
- Lisää kookosmaito
- Lisää vesi
- Kuumennus: Höyrykuumennus 100%/100 astetta 40-45 min. (75 astetta sisälämpö)Esilämmitetty uuni. Tarkista maku, Hienosäädä haluamasi makutaso!
- Suurusta halutessasi esim. maissijauholla Purista ennen tarjoilua limelohkoista muutama tippa limen mehua keiton pinnalle/annos tai tarjoa limelohko kullekin asiakkaalle. Voit mitata raaka-aineet vuokaan edellisenä päivänä, siirtää kylmiöön ja kuumentaa seuraavana päivänä ohjeen mukaan.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!