Lihakeitto yhdistelmäuunissa
Lihakeitto yhdistelmäuunissa
Raaka-aineet
- 0,6 kg Kypsä naudanlihakuutio sousvide
- 1,8 kg Vesi
- 0,005 kg Maustepippuri kokonainen
- 0,015 kg Suola
- 2 kpl Laakerinlehti
- 0,015 kg Kasvisfondi
- 0,015 kg Kasvisliemijauhe
- 0,5 kg Keittojuures,pakaste
- 1 kg JEPO Kypsä kuutioperuna 15 mm
- 0,1 kg Sipulikuutio, pakaste
- 0,02 kg Tillinippu, tuore
Työohje
- Mittaa GN-astiaan lihat (ei tarvitse esilämmittää),vesi, mausteet,juurekset,sipuli ja perunat
- Kuumenna höyrykeitolla 100 asteessa n. 30 min.
- Tarkista lämpötila ja maku.
- Lisää persilja tai tilli
Vinkki
Voit punnita kaikki aineet valmiiksi edellisenä päivänä ja vesi voidaan lisätä seuraavana päivänä jakelukeittiössä (ei kuljeteta vettä!) Painekeittokaapissa keitto kuumenee muutamassa minuutissa. Nopein tapa tehdä lisää keittoa.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!