LIHAKEITTO Yhdistelmäuunissa

GN 1/2 250 mm
No ratings yet

Raaka-aineet
  

  • 1,200 kg Naudanlihaa kuutiona, kypsä
  • 3,600 kg Vesi
  • 0,008 kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,026 kg Suola
  • 3,000 kpl Laakerinlehti
  • 0,020 kg Kasvisfondi
  • 0,020 kg Kasvisliemijauhe
  • 1,000 kg Keittojuures,pakaste
  • 2,000 kg JEPO kypsä palaperuna tai kuutioperuna 15 mm
  • 0,120 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,040 kg Persilja tai tilli, tuore

Työohje
 

  • Mittaa GN-astiaan lihat (ei tarvitse esilämmittää),vesi, mausteet,juurekset,sipuli ja perunat.
  • Kuumenna höyrykeitolla 100 asteessa 45 min.
  • Tarkista maku.
  • Lisää persilja tai tilli

Vinkki

Tämä keitto voidaan koota valmiiksi vuokiin jo hyvissä ajoin ennen kuumennusta esim. edellisenä päivänä. Kuumennus voidaan tehdä myös esim. Jakelukeittiössä.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa