Peruna-fetajuustosalaatti

No ratings yet

Raaka-aineet
  

  • 3 kg JEPO kypsä kuutio- tai palaperuna
  • 7 dl mustia oliiviviipaleita
  • 0,150 kg punasipulia kuutioina
  • 0,400 kg omenaa kuutioina
  • 0,100 kg rucolaa
  • 1 kg Feta- tai salaattijuustoa kuutioina

Kastike

  • 2,5 dl oliiviöljyä
  • 1 dl valkoista balsamicoa
  • 1 ruukku basilikaa hienonnettuna
  • 2 rkl sinappia
  • 1,5 rkl suolaa
  • 2 tl sitruunapippuria
  • 1 rkl sokeria

Työohje
 

  • Sekoita keskenään kastikkeen aineet
  • Lisää kastike perunakuutioiden, sipulin ja omenoiden joukkoon
  • Anna maustua muutama tunti
  • Lisää ennen tarjoilua oliiviviipaleet ja fetakuutiot.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa