Peruna-fetajuustosalaatti
Peruna-fetajuustosalaatti
Raaka-aineet
- 3 kg JEPO kypsä kuutio- tai palaperuna
- 7 dl mustia oliiviviipaleita
- 0,150 kg punasipulia kuutioina
- 0,400 kg omenaa kuutioina
- 0,100 kg rucolaa
- 1 kg Feta- tai salaattijuustoa kuutioina
Kastike
- 2,5 dl oliiviöljyä
- 1 dl valkoista balsamicoa
- 1 ruukku basilikaa hienonnettuna
- 2 rkl sinappia
- 1,5 rkl suolaa
- 2 tl sitruunapippuria
- 1 rkl sokeria
Työohje
- Sekoita keskenään kastikkeen aineet
- Lisää kastike perunakuutioiden, sipulin ja omenoiden joukkoon
- Anna maustua muutama tunti
- Lisää ennen tarjoilua oliiviviipaleet ja fetakuutiot.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!