Kalavuoka (Kirjolohimassa)

1 kpl 1/1 GN 65 mm
No ratings yet
Raaka-ainelaskuri 20 ann. a' 250 gr

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä Perunaviipale
  • 1,000 kg Kirjolohimassa
  • 1,000 kg Ruokakerma 15 %
  • 0,150 kg Tomaattipyree
  • 0,050 kg Tillisilppu, tuore
  • 0,100 kg Kalafondi
  • 0,030 kg Suolaa

Työohje
 

  • Laita GN-vuokaan puolet perunaviipaleista
  • Levitä kirjolohimassa perunaviipaleiden päälle
  • Lisää loput perunaviipaleet vuokaan.
  • Valmista liemi sekoittamalla ruokakerman joukkoon tomaattipyre, tillisilppu ja suola
  • Kaada liemi vuokaan tasaisesti
  • Paista 150 astetta noin 45 min.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa