Hernis-perunavuoka
Hernis-perunavuoka
Astia
- 1/1 GN 100 mm
Raaka-aineet
- 3,000 kg JEPO kypsä perunakuutio 10 mm (3 kg=1 pss)
- 0,240 kg Hernis Safkasuikale
- 1,000 kg Vesi
- 0,020 kg Suola
- 0,010 kg Curry
- 0,010 kg Yrttisekoitus
- 0,008 kg Valkosipulijauhe tai -rouhe
- 0,300 kg Purjosipuli pakaste
- 0,300 kg Paprikakuutio tuore tai pakaste
- 1,000 kg Kasvirasvasekoite esim. Oatly i Mat/Planti Cooking kaura
- 0,100 kg Juustoraaste vegaaninen
Työohje
- Lisää vesi ja mausteet Hernis-suikaleiden joukkoon ja anna nesteen imeytyä suikaleihin. Sekoita muutaman kerran nesteytyksen aikana.
- Laita perunakuutiot, Hernis-suikaleet ja purjot voideltuun GN-vuokaan.
- Lisää kasvirasva vuokaan ja sekoita kaikki ainekset tasaisesti sekaisin.
- Lisää paprikakuutiot ja juustoraaste päällimmäiseksi vuuan pinnalle.
- Paisto:yhdistelmäpaisto 150 astetta 45 min.
Vinkki
Voit lisätä mukaan myös muita kasviksia esim. maissia.
Vaihtoehtoisesti voit Hernis Safkasuikaleen tilalla käyttää myös Hernis Safkarouhetta, jos haluat Herniksen vuokaan suikaleen sijaan rouhemuotoisena.
Voit sekoittaa kaikki ainekset myös padassa keskenään, josta jaat massan 5,6 kg/ vuoka ensin. Paprikat ja juustoraaste vuokien pintaan.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!