Hernis-perunavuoka

Hernis-perunavuoka

Maidoton, Vegaaninen
Ei vielä arvioita
Raaka-ainelaskuri 18 ann. a' 300 gr

Astia

  • 1/1 GN 100 mm

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä perunakuutio 10 mm (3 kg=1 pss)
  • 0,240 kg Hernis Safkasuikale
  • 1,000 kg Vesi
  • 0,020 kg Suola
  • 0,010 kg Curry
  • 0,010 kg Yrttisekoitus
  • 0,008 kg Valkosipulijauhe tai -rouhe
  • 0,300 kg Purjosipuli pakaste
  • 0,300 kg Paprikakuutio tuore tai pakaste
  • 1,000 kg Kasvirasvasekoite esim. Oatly i Mat/Planti Cooking kaura
  • 0,100 kg Juustoraaste vegaaninen

Työohje
 

  • Lisää vesi ja mausteet Hernis-suikaleiden joukkoon ja anna nesteen imeytyä suikaleihin. Sekoita muutaman kerran nesteytyksen aikana.
  • Laita perunakuutiot, Hernis-suikaleet ja purjot voideltuun GN-vuokaan.
  • Lisää kasvirasva vuokaan ja sekoita kaikki ainekset tasaisesti sekaisin.
  • Lisää paprikakuutiot ja juustoraaste päällimmäiseksi vuuan pinnalle.
  • Paisto:yhdistelmäpaisto 150 astetta 45 min.

Vinkki

Voit lisätä mukaan myös muita kasviksia esim. maissia.
Vaihtoehtoisesti voit Hernis Safkasuikaleen tilalla käyttää myös Hernis Safkarouhetta, jos haluat Herniksen vuokaan suikaleen sijaan rouhemuotoisena.
Voit sekoittaa kaikki ainekset myös padassa keskenään, josta jaat massan 5,6 kg/ vuoka ensin. Paprikat ja juustoraaste vuokien pintaan.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa