Hernis-korma

 

Hernis-korma

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Vegaaninen
1 from 1 vote
Raaka-ainelaskuri 20 annosta a' 300 gr.

Astia

  • 1 kpl 1/1 -100 mm GN

Raaka-aineet
  

  • 0,700 kg Porkkanakuutio pakaste
  • 0,600 kg Kesäkurpitsakuutio
  • 0,400 kg Sipulikuutio
  • 0,050 kg Valkosipulimurska
  • 0,050 kg Rypsiöljy
  • 0,400 kg Punaisia linssejä säilyke
  • 0,008 kg Kanelia
  • 0,008 kg Kardemummaa
  • 0,040 kg Kasvisliemijauhetta
  • 0,050 kg Punaista chilitahnaa
  • 1,000 kg Tomaattimurskaa
  • 0,240 kg Hernis Safkarouhe
  • 0,020 kg Suolaa
  • 0,500 kg Vettä
  • 2,000 kg JEPO kypsä kuutioperuna 15 mm

Annoksen päälle

  • 0,400 kg Ranskankermaa tai vegaanista "jogurttia"

Työohje
 

  • Mittaa vuokaan kaikki raaka-aineet. Sekoita.
  • Hauduta uunissa yhdistelmäpaistolla 175 astetta n. 20-30 minuuttia
  • Annostele ja lisää nokare ranskankermaa annoksen päälle.

Vinkki

Vaihtoehtoisesti voit Hernis Safkarouheen tilalla käyttää myös Hernis Safkasuikaletta, jos haluat Herniksen vuokaan rouheen sijaan suikalemuotoisena.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!
1 from 1 vote (1 rating without comment)

Vastaa