Hernis-korma
Hernis-korma
Astia
- 1 kpl 1/1 -100 mm GN
Raaka-aineet
- 0,700 kg Porkkanakuutio pakaste
- 0,600 kg Kesäkurpitsakuutio
- 0,400 kg Sipulikuutio
- 0,050 kg Valkosipulimurska
- 0,050 kg Rypsiöljy
- 0,400 kg Punaisia linssejä säilyke
- 0,008 kg Kanelia
- 0,008 kg Kardemummaa
- 0,040 kg Kasvisliemijauhetta
- 0,050 kg Punaista chilitahnaa
- 1,000 kg Tomaattimurskaa
- 0,240 kg Hernis Safkarouhe
- 0,020 kg Suolaa
- 0,500 kg Vettä
- 2,000 kg JEPO kypsä kuutioperuna 15 mm
Annoksen päälle
- 0,400 kg Ranskankermaa tai vegaanista "jogurttia"
Työohje
- Mittaa vuokaan kaikki raaka-aineet. Sekoita.
- Hauduta uunissa yhdistelmäpaistolla 175 astetta n. 20-30 minuuttia
- Annostele ja lisää nokare ranskankermaa annoksen päälle.
Vinkki
Vaihtoehtoisesti voit Hernis Safkarouheen tilalla käyttää myös Hernis Safkasuikaletta, jos haluat Herniksen vuokaan rouheen sijaan suikalemuotoisena.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!