Feta-pinaattiperunat
Feta-pinaattiperunat
Tämä resepti on peräisin keittiömestareille suunnatusta reseptikilpailusta keväällä 2022. Reseptin on laatinut Ulla Liukkonen Karjalan keittiömestariyhdistyksestä.
Astia
- 1 kpl 1/1-65 GN
Raaka-aineet
- 3,000 kg JEPO kypsä viipaleperuna
- 1,000 kg Feta Juustoa
- 0,200 kg Pinaatti, tuore
- 0,050 kg Purjoa
- 0,050 kg Kirveli, tuore
- 0,050 kg Basilika, tuore
- 0,050 kg Kevät sipulia
- 0,400 kg smetanaa
- 0,400 kg Ruokakermaa
- 0,015 kg kurkumaa
- 0,003 kg musta pippuria
- 0,015 kg suolaa
Työohje
- Laita viipaleperunat gn vuokaan
- Pilko pinaatti, basilika, kirveli ja purjo, laita vuokaan
- Murenna Feta juusto
- Mausta kurkumalla, pippurilla sekä suolalla
- Sekoita kerma ja smetana, lisää vuokaan perunoiden joukkoon
- Paista kiertoilmauunissa 175 astetta n 35-40 min
- Tarjoa sellaisenaan, sopii myös kalan, kanan tai lihan lisäkkeeksi
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!