Feta-pinaattiperunat

 

Feta-pinaattiperunat

Tämä resepti on peräisin keittiömestareille suunnatusta reseptikilpailusta keväällä 2022. Reseptin on laatinut Ulla Liukkonen Karjalan keittiömestariyhdistyksestä.
Gluteeniton, Laktoositon
Ei vielä arvioita
Valmistusaika 1 hour 15 minutes
Raaka-ainelaskuri 0 annosta a' n. 150 g

Astia

  • 1 kpl 1/1-65 GN

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä viipaleperuna
  • 1,000 kg Feta Juustoa
  • 0,200 kg Pinaatti, tuore
  • 0,050 kg Purjoa
  • 0,050 kg Kirveli, tuore
  • 0,050 kg Basilika, tuore
  • 0,050 kg Kevät sipulia
  • 0,400 kg smetanaa
  • 0,400 kg Ruokakermaa
  • 0,015 kg kurkumaa
  • 0,003 kg musta pippuria
  • 0,015 kg suolaa

Työohje
 

  • Laita viipaleperunat gn vuokaan  
  • Pilko pinaatti, basilika, kirveli ja purjo,  laita vuokaan
  • Murenna Feta juusto
  • Mausta kurkumalla, pippurilla sekä suolalla
  • Sekoita kerma ja smetana, lisää vuokaan perunoiden joukkoon
  • Paista kiertoilmauunissa  175 astetta n 35-40 min
  • Tarjoa sellaisenaan, sopii myös kalan, kanan tai lihan lisäkkeeksi
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa