Tomaattiset vuohenjuustoperunat

No ratings yet

Raaka-aineet
  

  • 3,0 kg Jepo Kypsä, Kuorellinen tai kuoreton viipaleperuna 8 mm
  • 0,3 kg Aurinkokuivattua tomaattia kuutiona tai suikaleena
  • 1 tl Mustapippuria
  • 2 tl Suolaa
  • 2 tl Timjamia
  • 0,6-0,8 l Ruokakermaa 15 %
  • 0,4 kg Vuohenjuustoa muruna
  • 2-4 rkl Juoksevaa hunajaa

Työohje
 

  • Laita voideltuun GN-vuokaan kerroksittain perunaviipaleet, aurinkokuivatut tomaatit ja vuohenjuusto muru
  • Sekoita ruokakerman joukkoon suola, mustapippuri ja timjami
  • Kaada ruokakerma perunoiden päälle
  • Valuta hunaja ohuina raitoina paistoksen päälle
  • Paista yhdistelmäuunissa 175 astetta noin 45 minuuttia, kiertoilmauunissa noin ½ tuntia
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa