Yrttinen maissi-perunasalaatti

 

Yrttinen maissi-perunasalaatti

Gluteeniton, Laktoositon
Ei vielä arvioita

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä yrttimaustettu peruna
  • 1,200 kg Maissinjyvä, säilyke
  • 0,200 kg Kevätsipuli

Kastike

  • 0,600 kg Majoneesi, maustamaton
  • 0,400 kg Kermaviili, laktoositon
  • 0,020 kg Suola

Työohje
 

  • Pilko kevätsipuli
  • Sekoita kastikkeen ainekset keskenään
  • Sekoita perunat,maissit,sipuli ja kastike keskenään
  • Anna maustua kylmässä muutama tunti ennen tarjoilua
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa