Värikäs kalalaatikko

No ratings yet
Raaka-ainelaskuri 20 annosta a' 280 gr

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä kuutioperuna 20 mm
  • 1,000 kg Seitä kuutiona
  • 0,200 kg Sipulikuutioita
  • 0,200 kg Purjoa silputtuna
  • 0,250 kg Punaista paprikaa kuutioina
  • 0,700 kg Ruokakerma 15 %
  • 0,150 kg Tomaattipyree
  • 0,050 kg Tillisilppu, tuore
  • 0,100 kg Kalafondi
  • 0,010 kg Sitruunapippuria, valkopippuria
  • 0,030 kg Suolaa

Työohje
 

  • Laita GN-vuokaan puolet perunakuutioista
  • Levitä seikuutiot, sipulikuutiot ja purjo perunoiden päälle
  • Lisää loput perunakuutiot vuokaan.
  • Ripottele paprikakuutiot perunoiden päälle
  • Valmista liemi, sekoita ruokakerman joukkoon kalafondi, tomaattipyree, tillisilppu, sitruunapippuri, valkopippuri ja suola
  • Kaada liemi vuokaan tasaisesti
  • Paista 150 astetta noin 50 min.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa