Värikäs kalalaatikko
Värikäs kalalaatikko
Raaka-aineet
- 3,000 kg JEPO kypsä kuutioperuna 20 mm
- 1,000 kg Seitä kuutiona
- 0,200 kg Sipulikuutioita
- 0,200 kg Purjoa silputtuna
- 0,250 kg Punaista paprikaa kuutioina
- 0,700 kg Ruokakerma 15 %
- 0,150 kg Tomaattipyree
- 0,050 kg Tillisilppu, tuore
- 0,100 kg Kalafondi
- 0,010 kg Sitruunapippuria, valkopippuria
- 0,030 kg Suolaa
Työohje
- Laita GN-vuokaan puolet perunakuutioista
- Levitä seikuutiot, sipulikuutiot ja purjo perunoiden päälle
- Lisää loput perunakuutiot vuokaan.
- Ripottele paprikakuutiot perunoiden päälle
- Valmista liemi, sekoita ruokakerman joukkoon kalafondi, tomaattipyree, tillisilppu, sitruunapippuri, valkopippuri ja suola
- Kaada liemi vuokaan tasaisesti
- Paista 150 astetta noin 50 min.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!