Punaposken perunasalaatti

No ratings yet
Raaka-ainelaskuri 100 annosta a 60 grammaa

Raaka-aineet
  

  • 4,000 kg JEPO kypsä perunakuutio 10 mm
  • 1,000 kg Punasipulihilloke
  • 0,200 kg Purjosipulia viipaleina, tuore
  • 0,030 kg Suolaa
  • 0,002 kg Mustapippuria rouhittuna
  • 0,200 kg Tuorekurkkua suikaleena
  • 0,500 kg Pakastepuolukoita
  • 0,050 kg Tuoretta persiljaa tai muita tuoreita yrttejä

Työohje
 

  • Valuta perunakuutiot
  • Sekoita suola ja mustapippurirouhe perunakuutioihin
  • Lisää punasipulicumberland ja purjoviipaleet.
  • Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria
  • Anna tekeytyä n. 2 tuntia
  • Laita tarjoiluastiaan kerroksittain perunasalaattia, kurkkusuikaleita ja puolukoita.
  • Salaatin päälle koristeeksi tuoretta yrttisilppua ja puolukoita
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa