Punaposken perunasalaatti
Punaposken perunasalaatti
Raaka-aineet
- 4,000 kg JEPO kypsä perunakuutio 10 mm
- 1,000 kg Punasipulihilloke
- 0,200 kg Purjosipulia viipaleina, tuore
- 0,030 kg Suolaa
- 0,002 kg Mustapippuria rouhittuna
- 0,200 kg Tuorekurkkua suikaleena
- 0,500 kg Pakastepuolukoita
- 0,050 kg Tuoretta persiljaa tai muita tuoreita yrttejä
Työohje
- Valuta perunakuutiot
- Sekoita suola ja mustapippurirouhe perunakuutioihin
- Lisää punasipulicumberland ja purjoviipaleet.
- Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria
- Anna tekeytyä n. 2 tuntia
- Laita tarjoiluastiaan kerroksittain perunasalaattia, kurkkusuikaleita ja puolukoita.
- Salaatin päälle koristeeksi tuoretta yrttisilppua ja puolukoita
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!