Tsatsikiperunat
Tsatsikiperunat
Raaka-aineet
- 3,000 kg JEPO Kypsä palaperuna
- 0,800 kg kurkku
- 0,600 kg ruokajogurtti
- 0,040 kg suola
- 0,025 kg valkosipulikuutio tai -murska
- 0,025 kg tuore minttu
- 0,004 kg suola
Työohje
- Laita palaperunat pussista reikävuokaan ja huuhtele kylmällä vedellä.
- Suikaloi kurkku ohuiksi suikaleiksi.
- Silppua mintun lehdet.
- Sekoita kulhossa jogurtti, silputtu minttu ja valutettu kurkku.
- Mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.
- Laita perunat 1/1 GN 65 mm vuokaan ja lisää joukkoon jogurtti-kurkku-mausteseos.
Vinkki
Tarjoa uunipaahdettujen parsakaalien ja uunikirjolohen tai paistettujen lohimedaljongien kanssa.
Tsatsikiperunat sopivat loistavasti lammasruokien lisäkkeeksi. esimerkiksi pääsiäisenä savulampaan kera tarjoiltuna.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!