Tsatsikiperunat

 

Tsatsikiperunat

Ei vielä arvioita
Raaka-ainelaskuri 0

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO Kypsä palaperuna
  • 0,800 kg kurkku
  • 0,600 kg ruokajogurtti
  • 0,040 kg suola
  • 0,025 kg valkosipulikuutio tai -murska
  • 0,025 kg tuore minttu
  • 0,004 kg suola

Työohje
 

  • Laita palaperunat pussista reikävuokaan ja huuhtele kylmällä vedellä.
  • Suikaloi kurkku ohuiksi suikaleiksi.
  • Silppua mintun lehdet.
  • Sekoita kulhossa jogurtti, silputtu minttu ja valutettu kurkku.
  • Mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.
  • Laita perunat 1/1 GN 65 mm vuokaan ja lisää joukkoon jogurtti-kurkku-mausteseos. 

Vinkki

Tarjoa uunipaahdettujen parsakaalien ja uunikirjolohen tai paistettujen lohimedaljongien kanssa.
Tsatsikiperunat sopivat loistavasti lammasruokien lisäkkeeksi. esimerkiksi pääsiäisenä savulampaan kera tarjoiltuna.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa