Valkosipulikermaperunat

Laktoositon, gluteeniton
No ratings yet
Raaka-ainelaskuri 33 annosta à 160 g

Equipment

Raaka-aineet
  

  • 4,000 kg JEPO Kypsä viipaleperuna 5 mm
  • 0,300 kg sipulikuutio
  • 1,000 kg ruokakerma, laktoositon
  • 0,030 kg suola
  • 0,050 kg valkosipuli, kuutio/murskattu
  • 0,006 kg mustapippurirouhe

Työohje
 

  • Laita puolet perunaviipaleista voideltuun 1/1 65 mm GN-vuokaan.
  • Ripottele mausteet ja sipulit väliin.
  • Lisää loput perunaviipaleet vuokaan.
  • Kaada ruokakerma perunoiden päälle.
  • Paista yhdistelmäpaistolla 170 asteessa noin 40 minuuttia uunin tehosta riippuen.
  • Anna vetäytyä kannen alla.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa