Mojo Rojo -perunat
Mojo Rojo -perunat
Raaka-aineet
- 3,000 kg JEPO Kypsä kuorellinen pikkuperuna tai JEPO kypsä kuorellinen halkaistu peruna
- 0,400 kg Mojo Rojo -kastike
- 0,600 kg feta- tai salaattijuustoa
- 0,200 kg kevätsipuli
- 1 ruukku tuore minttu
- 0,020 kg suola
- 1 kpl sitruunan mehu
- 0,003 kg mustapippurirouhe
Työohje
- Valuta perunat. Voit tarvittaessa huuhdella ne.
- Sekoita perunoiden joukkoon Mojo-Rojo kastike, mustapippuri ja suola.
- Hienonna kevätsipuli ja mintun lehdet ja lisää ne perunoiden sekaan.
- Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
- Laita maustetut perunat tarjoiluvadille ja lisää murennettu feta- tai salaattijuusto ja sitruunan mehu.
Vinkki
Vinkki! Voit tarjoilla Mojo-Rojo perunat myös lämpiminä. Kuumenna valutetut ja maustetut perunat perunat 200 C:ssa 10-15 min. Lisää kuumien perunoiden päälle feta- tai salaattijuusto, kevätsipuli, minttu ja sitruunan mehu.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!