Mojo Rojo -perunat

5 / 1 arvosana

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO Kypsä kuorellinen pikkuperuna tai lohkoperuna
  • 0,400 kg Mojo Rojo -kastike
  • 0,600 kg feta- tai salaattijuustoa
  • 0,200 kg kevätsipuli
  • 1 ruukku tuore minttu
  • 0,020 kg suola
  • 1 kpl sitruunan mehu
  • 0,003 kg mustapippurirouhe

Työohje
 

  • Valuta perunat. Voit tarvittaessa huuhdella ne.
  • Voit halutessasi halkaista pikkuperunat tai käyttää valmiita lohkoperunoita
  • Sekoita perunoiden joukkoon Mojo-Rojo kastike, mustapippuri ja suola.
  • Hienonna kevätsipuli ja mintun lehdet ja lisää ne perunoiden sekaan.
  • Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
  • Laita maustetut perunat tarjoiluvadille ja lisää murennettu feta- tai salaattijuusto ja sitruunan mehu.

Vinkki

Vinkki! Voit tarjoilla Mojo-Rojo perunat myös lämpiminä.  Kuumenna valutetut ja maustetut perunat perunat 200 C:ssa  10-15 min. Lisää kuumien perunoiden päälle feta- tai salaattijuusto, kevätsipuli, minttu ja sitruunan mehu.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa