Thaimaalainen vihreä currykeitto
Thaimaalainen vihreä currykeitto
Astia
- 1/2 GN 200 mm
Raaka-aineet
- 0,400 kg Sipulikuutio
- 0,050 kg Valkosipulitahna 40 ml
- 0,050 kg Inkivääritahna 40 ml
- 0,050 kg Vihreä currytahna
- 0,100 kg Rypsiöljy
- 0,700 kg Porkkanaviipale pakaste
- 2,000 kg JEPO kypsä palaperuna
- 3,000 kg Vesi
- 0,040 kg Kasvisliemijauhe
- 1,000 kg Kookosmaito
- 0,100 kg Soijakastike, gluteeniton
- 0,100 kg Limen mehu
- 0,200 kg Hernis Safkasuikale
- 0,050 kg Kevätsipuli/ruohosipuli, tuore
- 0,020 kg Suola
Työohje
- Laita pataan/kattilaan öljy ja sipulikuutiot. Kuullota
- Lisää valkosipuli-, inkivääri- ja currytahnat ja anna olla miedolla lämmöllä n. 5 minuuttia
- Lisää porkkanaviipaleet, vesi ja kasvisliemijauhe sekä soijakastike.
- Kuumenna ja keitä, kunnes porkkanaviipaleet melkein kypsiä.
- Lisää palaperunat, hernissuikaleet ja kookosmaito. Kiehauta ja anna keiton poreilla n. 5 min.
- Mausta keitto limen mehulla ja suolalla. Tarkista maku.
- Lisää keiton päälle tuoretta korianteria
Nutrition
Energia: 277kcalHiilihydraatit: 5,5gProtein: 2,8gRasva: 3,7g*josta tyydyttyneitä rasvoja: 1,7gSuola: 860mgFiber: 1gSokeria: 1,4g
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!