Pikkukalakiusaus

Pikkukalakiusaus

Gluteeniton, Laktoositon
Ei vielä arvioita
Raaka-ainelaskuri 16 annosta a' 250g

Astia

  • 1 1/1 GN 65 mm

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO Kypsä yrttimaustettu peruna
  • 0,400 kg Hailia pikkukalanyhtö
  • 0,600 kg Ruokakerma, laktoositon
  • 0,050 kg Tilli

Työohje
 

  • Tyhjennä pussin sisältö GN vuokaan.
  • Sekoita hieman, jotta mausteöljy sekoittuu tasaisesti.
  • Lisää vuokaan pikkukalanyhtö, ruokakerma ja hienonnettu tilli.
  • Sekoita aineet keskenään.
  • Paista yhdistelmäpaistolla 150 astetta n. 45 minuuttia uunin tehosta riippuen.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa