Peruna-kanttarelligratiini
Raaka-aineet
- 3,000 kg JEPO Kypsä salvia-voin makuinen peruna
- 0,200 kg Sipuli kuutioitu/viipaloitu
- 0,500 kg Kanttarelli, esikäsitelty ja paistettu nesteet pois
- 0,050 kg Öljy
- 0,010 kg Suola
- 0,600 kg Ruokakermaa, laktoositon
- 0,200 kg Juustoraastetta
Työohje
- Tyhjennä pussin sisältö GN vuokaan.
- Sekoita hieman, jotta mausteöljy sekoittuu tasaisesti.
- Kuullota sipulit ja esipaistetut kanttarellit öljyssä.
- Sekoita kanttarelli-sipuliseos perunoiden joukkoon.
- Lisää kerma vuokaan ja pinnalle juustoraastetta.
- Paista uunissa kiertoilma 180 astetta n. 30 minuuttia, kunnes pinta kauniin ruskea.
Vinkki
VINKKI: Halutessasi voit paistaa perunat myös pannulla tai uunissa ilman kermaa.
Lisää joukkoon sipuli-kanttarelliseos, jolloin saat nopeasti ja helposti vegaanisen, maidottoman lisäkkeen.
Lisää joukkoon sipuli-kanttarelliseos, jolloin saat nopeasti ja helposti vegaanisen, maidottoman lisäkkeen.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana