Peruna-kanttarelligratiini

Gluteeniton, Laktoositon
Ei vielä arvioita
Raaka-ainelaskuri 30 annosta a' 150 g

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO Kypsä salvia-voin makuinen peruna
  • 0,200 kg Sipuli kuutioitu/viipaloitu
  • 0,500 kg Kanttarelli, esikäsitelty ja paistettu nesteet pois
  • 0,050 kg Öljy
  • 0,010 kg Suola
  • 0,600 kg Ruokakermaa, laktoositon
  • 0,200 kg Juustoraastetta

Työohje
 

  • Tyhjennä pussin sisältö GN vuokaan.
  • Sekoita hieman, jotta mausteöljy sekoittuu tasaisesti.
  • Kuullota sipulit ja esipaistetut kanttarellit öljyssä.
  • Sekoita kanttarelli-sipuliseos perunoiden joukkoon.
  • Lisää kerma vuokaan ja pinnalle juustoraastetta.
  • Paista uunissa kiertoilma 180 astetta n. 30 minuuttia, kunnes pinta kauniin ruskea.

Vinkki

VINKKI: Halutessasi voit paistaa perunat myös pannulla tai uunissa ilman kermaa.
Lisää joukkoon sipuli-kanttarelliseos, jolloin saat nopeasti ja helposti vegaanisen, maidottoman lisäkkeen.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana