Pestoperuna-savukalasalaatti

Pestoperuna-savukalasalaatti

Gluteeniton, Laktoositon
Ei vielä arvioita

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä kuorellinen pestoperuna
  • 1,500 kg Lämminsavulohifile
  • 0,500 kg Lämminsavulohifile
  • 0,400 kg Lehtikaali

Työohje
 

  • Pienennä savulohifile haarukalla paloiksi.
  • Revi lehtikaali suupaloiksi lehtiruotien ympäriltä. Voit halutessasi paahtaa lehtikaalipalat uunissa rapeiksi öljyn kera.
  • Sekoita ranskankerma pestoperunaviipaleiden sekaan.
  • Kokoa salaatin raaka-aineet kerroksittain tai sekoita ne keskenään.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa