Pestoperunagratiini

Pestoperunagratiini

Gluteeniton, Laktoositon
Ei vielä arvioita

Astia

  • 1 kpl GN 1/1 65 mm

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä kuorellinen pestoperuna
  • 0,300 kg Purjoviipale tuore tai pakaste
  • 0,225 kg Aurinkokuivattu tomaatti suikale/kuutio
  • 0,600 kg Ruokakerma laktoositon
  • 0,200 kg Juustoraaste laktoositon

Työohje
 

  • Laita vuokaan kerroksittain perunaviipaleita, purjoa ja aurinkokuivattua tomaattia.
  • Laita väliin myös puolet juustoraasteesta ja loput pinnalle.
  • Lisää vuokaan ruokakerma.
  • Paista gratiinia yhdistelmäpaistolla 150 astetta n.30 minuuttia, kunnes pinta ruskistuu.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa