Perunaruusut
Perunaruusut
Raaka-aineet
- 1,000 kg JEPO Pesty Rosamunda uuniperuna 60-70 g
- 0,010 kg Valkosipulinkynsi
- 0,060 kg Oliiviöljy
- 0,005 kg Rosmariini, tuore
- 0,004 kg Suola
- 0,002 kg Mustapippuri, rouhittu
- 0,050 kg Emmentaljuusto, laktoositon
- 0,010 kg Voi, laktoositon
Työohje
- Voitele 12-aukkoinen muffinssivuoka voilla.
- Kuori ja murskaa 2-3 valkosipulinkynttä sekä hienonna tuore Rosmariini. Raasta juusto ohueksi raasteeksi.
- Leikkaa Rosamunda perunat ohuiksi viipaleiksi, n. 1,5mm terällä vihannesleikkurilla.
- Kaada oliiviöljy perunoiden päälle, lisää joukkoon valkosipulimurska, hienonnettu rosmariini, suola ja mustapippuri.
- Kääntele perunaviipaleita, jotta perunat maustuvat tasaisesti.
- Kääntele perunaviipaleita, jotta perunat maustuvat tasaisesti.
- Rullaa perunarivit ruusuiksi ja asettele muffinssivuokaan.
- Paista kiertoilmatoiminnolla 180° n. 15 min. Laske lämpötila 160°:een ja paista vielä n. 15 min
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!