Perunaruusut

Gluteeniton, Laktoositon
No ratings yet
Raaka-ainelaskuri 6 annosta (12 kpl)

Raaka-aineet
  

  • 1,000 kg JEPO Pesty Rosamunda uuniperuna 60-70 g
  • 0,010 kg Valkosipulinkynsi
  • 0,060 kg Oliiviöljy
  • 0,005 kg Rosmariini, tuore
  • 0,004 kg Suola
  • 0,002 kg Mustapippuri, rouhittu
  • 0,050 kg Emmentaljuusto, laktoositon
  • 0,010 kg Voi, laktoositon

Työohje
 

  • Voitele 12-aukkoinen muffinssivuoka voilla.
  • Kuori ja murskaa 2-3 valkosipulinkynttä sekä hienonna tuore Rosmariini. Raasta juusto ohueksi raasteeksi.
  • Leikkaa Rosamunda perunat ohuiksi viipaleiksi, n. 1,5mm terällä vihannesleikkurilla.
  • Kaada oliiviöljy perunoiden päälle, lisää joukkoon valkosipulimurska, hienonnettu rosmariini, suola ja mustapippuri.
  • Kääntele perunaviipaleita, jotta perunat maustuvat tasaisesti.
  • Kääntele perunaviipaleita, jotta perunat maustuvat tasaisesti.
  • Rullaa perunarivit ruusuiksi ja asettele muffinssivuokaan.
  • Paista kiertoilmatoiminnolla 180° n. 15 min. Laske lämpötila 160°:een ja paista vielä n. 15 min
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa