Peruna–broilerisalaatti
Raaka-aineet
- 3 kg JEPO Kypsä kuorellinen halkaistu peruna tai JEPO Kypsä kuorellinen palaperuna
- 1,2 kg broilerinfilee
- 0,9 kg kirsikkatomaatti
- 0,6 kg kurkku
- 0,3 kg paprika
- 0,75 kg cantaloupemeloni
- 0,5 kg jääsalaatti
- 0,15 kg punasipuli
- oliiviöljy
Kastike
- 0,225 l rypsiöljy
- 0,090 l sitruunamehu
- 4 kpl valkosipulinkynsi
- 0,020 l suola
- 0,005 l mustapippuri
- 0,005 l sokeri
- basilika
Työohje
- Halkaise tai lohko pikkuperunat, pyörittele kevyesti oliiviöljyssä ja paahda uunissa kiertoilmalla 225° noin 10-15 min.
- Kypsennä broilerfileet ja mausta pippurilla ja suolalla.
- Puolita kirsikkatomaatit, lohko kurkku, kuutioi paprika ja cantaloupemeloni, viipaloi punasipuli ja revi jääsalaatti.
- Sekoita kastikkeen aineet kulhossa ja pyörittele perunoiden joukkoon.
- Lisää muut salaatin ainekset kevyesti joukkoon ja annostele.
- Voit tarjota paahdetut perunat ja broilerin salaatissa lämpimänä tai jäähdytettynä.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana