Kreolilainen perunasalaatti

Laktoositon, gluteeniton
5 / 1 arvosana

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO Kypsä kuorellinen palaperuna
  • 1,200 kg chorizo
  • 1,000 kg punasipuli
  • 0,600 kg kapris (pieniä)
  • 10 kpl maissi, kypsä
  • 1,500 kg Piquillo-paprika/paahdettu, kuoreton paprika
  • 1,000 kg majoneesi
  • 0,800 kg ranskankerma, laktoositon
  • 4 kpl limetti (mehu ja kuori)
  • 0,030 kg cajunmauste
  • kevätsipuli
  • korianteri
  • suola

Työohje
 

  • Huuhtele palaperunat kylmällä vedellä.
  • Viipaloi chorizo. Paahda tai pariloi chorizo ja maissi.
  • Kuutioi punasipulit pieniksi kuutioiksi ja leikkaa paprikat reilun kokoisiksi paloiksi.
  • Leikkaa maissinjyvät irti tähkästä.
  • Sekoita keskenään palaperunat, punasipulikuutiot, maissi, paloitellut chorizot, paprikapalat ja valutetut kaprikset.
  • Sekoita majoneesi ja ranskankerma, mausta raastetulla limetin kuorella ja -mehulla sekä cajunmausteella.
  • Sekoita kastike salaatin joukkoon. Lisää tarvittaessa suolaa.
  • Viimeistele salaatti hienonnetulla kevätsipulilla ja korianterilla.

Vinkki

  • Maukas, ruokaisa salaatti sopii tarjottavaksi sellaisenaan sekä grilliruokien lisäkkeeksi ja buffetpöytään.
  • Reseptin on laatinut keittiömestari Mikko Pakola.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa